Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Terra Nova končí. Tak trochu


ikona
st39.6
Dino-produkce Stevena Spielberga pravděpodobně přežije, přesune se na jiný kanál. 

Těžko by se mezi loňskými novinkami hledalo větší zklamání. Terra Nova, sci-fi seriál, jemuž dala vzniknout produkce Stevena Spielberga, se po relativně slibném rozjezdu zvrhnul v totální béčko, kterému nepomáhali ani digitální dinosauři, ani Stephen Lang v jedné z hlavních rolí, ani vysoký rozpočet. Logicky se stalo to, co se stává všem špatným seriálům, odrazilo se to na sledovanosti a na začátku týdne tak zaznělo: Terra Nova končí.

Tedy minimálně na své mateřské stanici, 20th Century Fox Television totiž udělalo vychytralý tah a rozhodlo se Terra Novu poskytnout případným zájemcům. Zbavilo by se tedy licence i projektu, který se mu nevyplácí a zároveň by nebylo za "toho zlouna, který zrušil seriál s věrnou a nepromíjivou fanoušovskou základnou" (šesti lidí, chce se dodat).

Otázkou bylo, kdo se Terra Novy ujme. Přece jen se jedná o hodně drahou legraci a i když se bude šetřit na kažé digitální ptákovině, furt se - už jen díky námětu - jedná o velice drahý seriál. Adept se každopádně nehledal dlouho, podle všeho se totiž Terra Novy ujme americký Netflix. Ano, to je vlastně videopůjčovna, Netflix ale už nějaký ten pátek vyvíjí vlastní obsahy (včetně resuscitace Arrested Development) a Terra Nova by mohla být jeho dalším zářezem. Pokud tomu tak bude, posíláme přes velkou louži jednu prosbičku: Prosím, ať to má hlavu a patu!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace