Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Galactica přilétá zpět do televize. Máme trailer.


ikona
Mr. Hlad
battlestar galactica
Legendární sci-fi seriál to rozhodně nehodlá zabalit 

Seriál Battlestar Galactica je kult. A je víceméně jedno, jestli mluvíme o původní verzi z roku 1978 nebo o té moderní natočené v roce 2004. Budeme ale předpokládat, že většina čtenářů TVZone zná hlavně tu novější verzi. V té bylo lidstvo téměř zlikvidováno už během pilotní minisérie a pár posledních tisícovek přeživších se pod vedením staré bojové lodě Galactica pokoušelo utéct do bezpečí a najít nový domov. Pokud seriál neznáte, tak vězte, že jde o hodně zajímavou, efektní, výtečně zahranou a především temnou a depresivní podívanou. Po čtyřech sezónách seriál skončil a nahradil ho prequel s názvem Caprica odehrávající se téměř šedesát let před událostmi z původního seriálu. Ale i Caprica už to má za sebou.

Televizní stanice Syfy se však rozhodla ještě jednou do vesmíru, v němž to s lidstvem nedopadlo zrovna dobře, vydat. Seriál Battlestar Galactica: Blood and Chrome má být opět prequel a jeho hlavním hrdinou bude William Adama. Toho nejspíš znáte jako šéfa bitevní lodě, tady to však bude teprve mladý nadějný pilot, který právě vylezl z akademie a hodlá se zapojit do již deset let trvající války se Cylony. U Syfy si zatím objednali pilot, který se začal natáčet v loni v únoru a teď tu máme první záběry. Výsledek budeme moci posoudit někdy příští rok.

AKTUALIZACE: Tak nakonec to vypadá, že seriál nebude, ale možná se objeví na webu

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace