Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pátá série Výměny manželek je tady!


ikona
Krasa
výměna manželek
Přehlídka českého vidláctví ve vší jeho kráse i odpornosti se vrací na televizní obrazovky 

Jeden z nejúspěšnějších pořadů historie televize Nova se vrací ve své již páté sérii! Komorní reality show Výměna manželek poběží od 23. března vždy v pátek v osm hodin večer a bude se snažit uloupit diváky suverénnímu veřejnoprávnímu seriálu Vyprávěj. Pojďme si před jejím samotným startem osvěžit principy a vyzkoumat, co autoři připravili nového a jaké manželské handly nás asi čekají.

 Pravidla pořadu zůstávají po sedmi letech stále totožná. V každém díle se divákům představí dvě rodiny z různých koutů České republiky, nejlépe co nejodlišnějších charakterů. Deset dnů stráví žena v domácnosti té druhé a zakusí jiný život, než na který je doposud zvyklá. Pod dohledem nového manžela, dětí a především televizních kamer se musí soutěžící polovinu svého pobytu řídit dle tzv. Manuálu, připraveného původní manželkou. V šestý den si podobný Manuál připraví i ona sama, nastolí svůj pořádek a oznámí náhradní rodině své změny. V závěrečné konfrontaci obou partnerských párů se ženy poprvé spatří osobně a zároveň si mezi čtyřma očima vyříkají, co se jim na soužití líbilo, nelíbilo a co konkrétního jim změna přinesla.

Podle režisérky Jany Rezkové se máme těšit na vydatnou porci vyhrocených situací. Přiznala totiž, že si show tentokrát vybíraly především rodiny s vydatnými vztahovými problémy. Z minulých sérií již víme, že díly, v nichž vystupují lidé s rozpadajícím se manželstvím, patří k těm nejvýživnějším. A právě takový by měl být i první díl, startující už dnes večer. Na slovo neskoupá Michaela přemýšlí, zda nadále žít s nezaměstnaným partnerem anebo svůj vztah po letech rozvázat. Odpověď by jí měla dát desetidenní návštěva do domácnosti rázné Venduly, jejíž choť si zase libuje ve zlatavém moku. O porci epesního buranstva bude tedy postaráno již od prvních minut.

Sanatorium exotů v páté sérii doplní i lesbické partnerky s pěti dětmi, desetičlenná rodina žijící na vesnici, šumavský statek sloužící i jako zoo a především Romové s nemalým počtem potomků. O zajímavý kontrast sociálních odlišností a pořádnou porci šmírování do domácností ostatních bude tedy znovu postaráno. Prostřeno se může jít zahrabat do písku.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace