Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ticho před bouří: Hra o trůny se představuje


ikona
st39.6
hra o trůny
Za týden dorazí jeden z nejočekávanějších televizních projektů roku. Jaro je tu, ale zima se blíží! 

První dubnový den klepe na dveře a s ním přichází jedna z nejočekávanějších televizních událostí roku - s druhou sezónou se vrací geniální fantasy produkce z dílen HBO Hra o trůny.

Jak bude pokračovat zákeřný boj o moc nad sedmi královstvími? Pomstí se mladý Stark za smrt svého otce? Budou Lannisterovi konečně potrestáni? A co tři draci Daenery, pomůžou jí k vítězství nad válkou rozklíženou zemí? A co ta zima, kdy konečně přijde? To jsou otázky, které si fanoušci jednoho z největších loňských hitů kladou snad každý den a ačkoliv nemůžeme čekat, že budou hned zodpovězeny, na nové epizody Hry o trůny se těšíme stejně jako na některé letní filmové hity.

Pro ty méně trpělivé máme po trailerech další příjemný pohled do světa G. R. R. Martina. Tentokrát rovnou ve dvacetiminutovém featurette, v němž vám představitelé hlavních hrdinů představí své postavy a zrekapitulují dějství minulé sezóny:

V posledních čtyřech minutách se rekapitulace zlomí v krátký sestřih nových záběrů a zběžné pohledy za kulisy. I kdybyste si tedy na chlup přesně pamatovali, co se během loňské sezóny dělo, tohle parádní video si rozhodně nenechte ujít!

V galerii mimochodem najdete slušnou řádku nových obrázků.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace