Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Televizní Hannibal našel kolegu


ikona
st39.6
Hannibal Lecter míří do televize spolu se svým žákem z řad FBI. Víme, kdo ho ztvární. 

Že se Hannibal Lecter přestěhuje na televizní obrazovky, už nějaký ten pátek víme, doteď jsme ale netušili, kteří herci zprostředkují tváře hlavním postavám. Nejdůležitější jsou samozřejmě dvě: samotný doktor s oblibou v lidských steacích a tajný agent FBI, jenž s nebezpečným zločincem konzultuje své případy a postupem času se stane jeho žákem.

Je nad míru jasné, že jakmile se jedna z těchto rolí obsadí špatně, producenti mají na krku průšvih ještě před první klapkou. O kvalitách produkce si tak budeme moct již brzy udělat obrázek ještě dříve, než se začne natáčet. Casting je holt důležitý. Čí tvář se na nás bude křenit v případě lidožrouta, zatím nevíme, známe ale jméno člověka, který si střihne tajného agenta Willa Grahama, tedy člověka, jehož jsme ve filmových verzích vídali v podání Williama Petersena (Mannův Manhunter) nebo Edwarda Nortona (Červený drak).

Je jím Hugh Dancy, britský herec, kterého docela jistě vůbec neznáte. Má za sebou samé malé roličky, i když ve velkých filmech (Černý jestřáb sestřelen, Our Idiot Brother, v Králi Artušovi hrál Galahada). Na fotkách každopádně vypadá jako sympaťák, což bude potřeba, pokud má být Lecterovi rovným soupeřem v boji o diváckou přízeň. Teď je tedy otázkou, koho si producenti vyberou do samotné role Hannibala. Rozhodně to nebudou mít jednoduché, první krůček se ale zatím zdá jako správná volba.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace