Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, vaření a rallye


ikona
Dr.Z
krausšíp
Jak získat michelinskou hvězdu? Co dělat, abyste neusnuli za volantem? A je víc cool Táňa Vilhelmová nebo Luděk Sobota?  

Téma páteční Všechnopárty "Stálice českého nebe" opět nepatřilo mezi ty příliš propracované a většině z nás pod ním naskočí klasická jména estrádních show. Naštěstí jsme byli podobných zrůdností ušetřeni a výběr hostů nebyl špatný, i když jsem opět moc nechápal právě tu souvislost s tématem.

Jako první Karel Šíp vyzpovídal Táňu Vilhelmovou, která se přiznala, že raději než do školy chodila za svými kamarády, díky čemuž nedostudovala konzervatoř. Probralo se i provařené přátelství s Aňou Geislerovou, jak se seznámily (až se s vámi bude chtít Táňa seznámit, dejte si pozor, mohla by vám skočit na záda), jak si dohazují role a nakonec jak se jim proměnil život coby maminkám. Na řadu přišel i dnes hojně propíraný vztah s Vojtou Dykem, povzdechnutí nad bulvárem a nechyběly ani plány do budoucna.

Dalším pozvaným byl Aleš Loprais, synovec šestinásobného vítěze Rallye Dakar Karla Lopraise, který se rozpovídal o své nehodě na posledním ročníku tohoto prestižního závodu. Vysvětlil nám, že je opravdu obtížné závodit, když celá posádka vozu usne a jak je ještě daleko obtížnější je budit těsně předtím, než se s nimi kamion převrátí na střechu.

Posledním hostem Všechnopárty byl dnes již trochu zapomenutý Ivan Hlas. Připomněl nám vznik své nejslavnější písničky "Na kolena" i to, jak si žije vlastním životem, když se objevuje například v reklamě řezníka prodávajícího uzená kolena. Pobavila i historka o shánění několika Romů v Karlíně pro natáčení klipu.

V úvodu své show si Jan Kraus neopustil rýpnutí na adresu aktuální kauzy odposlechů z pražského magistrátu a ukrátil nám čekání na divadelní inscenaci, která se určitě objeví co nevidět.

První se na červenou pohovku usadil Luděk Sobota. Přiblížil nám, jak to vypadá, když se hypochondr jako on v noci probudí a nemůže dýchat, běží do nemocnice a potká zloděje. Nebo na co si dávat pozor při výletu na slonech v Thajsku.

Jako další pozvání přijala Juwana Jenkins. Rodačka z Filadelfie žijící již čtrnáct let v Česku, která učí komunikaci a radí lidem, jak se správně prezentovat. Kraus se z ní pokoušel vypáčit nějaké jednoduché a efektivní rady pro stydlivé jedince, ale moc se toho nedozvěděl a celý rozhovor tak skončil Sobotovým "flirtováním" s Juwanou. Je jen škoda, že jako zpěvačka blues něco nezazpívala, což by byla určitě příjemná změna od některý předešlých účinkujících, které jsme měli tu čest slyšet.

Poslední se představili dva čeští šéfkuchaři, Roman Paulus a Oldřich Sahajdák, kteří nedávno získali michelinskou hvězdu. Jana Krause především zajímalo, jak se takovou zprávu člověk dozví a co vlastně pánové vaří, že obdrželi takové prestižní ocenění. Na závěr byla připravená menší kuchařská soutěž. Ze zákulisí byly přivezeny tři pojízdné sporáky a několik základní surovin. Rozhodčími byli jmenováni Luděk Sobota s Juwanou Jenkins. Na to, kdo byl schopný připravit během tří minut lepší specialitku, se můžete podívat sami.

Mini souboj pátečních late night shows na našich obrazovkách byl tentokrát nerozhodný. Na Primě to opět táhl vtipný a pohotový Kraus, naproti tomu ve Všechnopárty se sešli zajímaví hosté s ještě zajímavějšími historkami.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace