Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Grissom bude za parchanta


ikona
Mr. Hlad
csi
Hvězda Kriminálky Las Vegas se vrací do televize. Mrtvoly ovšem bude tentokrát vyrábět.  

William Petersen je dobrý herec a původní Kriminálku Las Vegas jeho charisma táhlo až do roku 2009, kdy se rozhodl s tím seknout a věnovat se divadlu. Ono to pátrání po vrazích, ohledávání míst činu a hrabání se v mrtvolách není žádná sranda, zvlášť, když u toho musí člověk za každou cenu vypadat neskutečně cool. Fakt je ale ten, že to nejspíš vynáší mnohem víc než divadlo, a tak se Peterson rozhodl vrátit zpátky do televize. V projektu s kouzelným názvem Hurt People si však žádného velkého sympaťáka nezahraje.

Čeká ho tu role stárnoucího zabijáka Hollise Browna, jenž dělá špinavou práci pro jednu velkou zločineckou organizaci, která navíc před lety zabila jeho ženu. Teď se však do města vrací i Hollisova dcera, se kterou se několik let neviděl, a ta je na rozdíl od tatínka pevně rozhodnuta zabít každého, kdo ji připravil o mámu. A zastavit by ji měl právě tatík. Zní to docela zajímavě a produkci má na starost mimo jiné Graham King, který dělal třeba na Skryté identitě nebo Affleckově Městu. Petersen teď hledá pro svůj nový seriál místo a zatím to vypadá, že ho uvidíme spíš na kabelovce než u nějaké velké televize. Konec konců Hurt People nebude zrovna pozitivní podívaná o tom, jak je důležité sejít se na vánoce a zpívat společně pod stromečkem koledy.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace