Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cool video: Julianne Moore JE Sarah Palin


ikona
Spooner
julianne moore
Slavná herečka si prokecává cestu ke své první Emmy 
Politice se na TVzone a Moviezone moc často nevěnujeme a ani na tom nehodláme nic měnit. Někdy ale holt není zbytí. To se týká obvykle případů, kdy si nějaká herecká osobnost usmyslí, že už by byl konečně čas získat po všech těch nominacích taky nějaké to herecké ocenění a rozhodne se ztvárnit známou politickou osobnost (zdravíme Meryl). No a Julianne Moore si to zřejmě už řekla taky a ke svému útoku na všemožné ceny si vybrala Sarah Palin. To je ta ženská, co si v roce 2008 z ničeho nic přiletěla z Aljašky a kandidovala na víceprezidentku Spojených států. Bylo kolem toho tenkrát hodně mediálního humbuku a taková Tina Fey si z jejího parodování udělala celkem fajn byznys, který ji vysloužil dokonce i cenu Emmy. V HBO si ale řekli, že nadešel čas vyhrát díky této političce ceny i v jiných kategoriích a rozhodli se na její život a hlavně její kandidaturu podívat trochu zblízka. 
Vzniklo tak drama Game Change, které bylo natočeno podle stejnojmenné knihy Marka Halperina a Johna Heilemanna, a které mělo premiéru před pár týdny. Hlavní roli si zde zahrála již zmíněná Julianne Moore a z následujícího videa, které srovnává skutečné a filmové záběry Sarah Palin, je poznat, že slavná herečka ztvárnila svůj předobraz opravdu důkladně.

Je vidět, že Julianne Moore i tvůrci, kteří v mnoha případech připravili skoro totožné kulisy, strávili nad archivními záběry opravdu hooodně času a na výsledku je to znát. Herecká hvězda je zde od Sarah Palin téměř k nerozeznání a nemyslím to jenom z hlediska její visáže. Moore se tímto výkonem už nyní zřejmě stává jednou z favoritek na letošní Emmy a uslyšíme o ní nejspíše i později na Zlatých Glóbech. Záda jí zde navíc kryjí Woody Harrelson s Edem Harrisem, takže těch cen možná padne ještě daleko víc. Kdo by to ale Julianne Moore a ostatním po všech těch letech nepřál?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace