Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zoufalá manželka pohlídá služky


ikona
Spooner
eva longoria
Kam zamíří Eva Longoria po skončení seriálového hitu? 

Seriál Zoufalé manželky se blíží ke konci. Je skoro až neuvěřitelné, jak rychle to uteklo, ale tenhle seriálový hit tady s námi byl dlouhých 8 sezón a pravidelně rozesmával a rozplakával ženské po celém světě. Zoufalky jsou zkrátka ohromným hitem a svého času hodně pomohly, společně s Chirurgy a Ztracenými, televizi ABC zpět na vrchol. 12. května se ale do Wisteria Lane podíváme naposledy a tamní hvězdy se už nyní poohlíží, v jakém seriálovém rybníčku zakotví příště. A jako první svou novou práci našla asi nejvíc sexy obyvatelka seriálové ulice, Eva Longoria.

A ona se ani moc dlouho poohlížet nemusela, protože v jejím okolí se toho asi tolik nezmění. Stále totiž zůstává na ABC a opět bude spolupracovat s tvůrcem Zoufalých manželek, Marcem Cherrym. Její role bude tentokrát ale překvapivě jiná. V novince Devious Maids si totiž nezahraje ani jednu z titulních služek, ale bude na ně dohlížet za kamerou z pozice výkonného producenta. Jedná se tak o její první seriálovou produkci, u které bude asi hodně čerpat ze své práce na Zoufalých manželkách. Zápletka se totiž zas tolik lišit nebude. Seriál bude opět vyprávět o kvartetu ženských. Tentokrát se ale bude jednat o služebné, které pracují ve slunečném Beverly Hills pro všechny ty krásné, úspěšné a hlavně nechutně bohaté lidi. I ony samotné však mají své vlastní sny, které by si časem chtěli splnit. Námět zkrátka není dvakrát vábný a inspirace mexickou telenovelou moc nadějí také nepřidává. A herecké obsazení složeno s téměř neznámých hereček jako Ana Ortiz, Dania Ramirez, Judy Reyes, Roselyn Sanchez vám toho asi taky moc neřekne. Marc Cherry ale s postavami pracovat umí a zřejmě pro ženské publikum opět namixuje tu správnou porci romantiky, humoru a detektivní zápletky. Eva Longoria tedy zkrátka sází na jistotu a bude asi jen otázkou času, než si ve svém novém seriálu také zahraje.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace