Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

TRAILER: Scenárista Social Network vs. USA


ikona
KarelR
Nový projekt HBO vábí už od první upoutávky. 

Málokterý seriál od HBO nemá vysoké ambice. A novinka The Newsroom, za níž stojí jedna ze současných scenáristických špiček, zase o kus zvedá laťku. Dítko Aarona Sorkina, pána, který napsal Social Network nebo Moneyball, se totiž bez obalu opírá do zámořské supervelmoci. V jeho centru najdeme televizního hlasatele Willa McAvoye (Jeff Daniels), kterého už nebaví veřejnosti lhát. A tak bez obalu přizná, že Amerika vážně není tou nejlepší zemí na světě.

Taková nehoráznost samozřejmě neprojde bez povšimnutí vyšších instancí, které Willovi i celé jeho zpravodajské relaci začnou krutě šlapat na paty. Jak se s tím popere, uvidíme už v červnu. Po boku zkušeného Danielse tu budou každopádně stát Sam Waterson nebo Emily Mortimer. A v roli nebezpečné šéfky mediálního koncernu, který kryje téhle partě cáluje výplaty, se k herectví nevrací nikdo menší než Jane Fonda. Snad jí Sorkin napsal pořádnou roli a vůbec zvládne udržet kvalitu, kterou se honosily jeho tři předchozí seriály - Západní křídlo, Studio Sport a Studio 60. My v to pevně věříme a vy se k nám po zajímavém traileru dost možná přidáte.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace