Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sitcomový výběr: Community, Teorie velkého třesku a další


ikona
mcb
sitcomový výběr
Sheldon si pokecal se Spockem, Pierce Hawthorne začal pít inkous a Greendale hrozí občanská válka. Co dalšího se dělo v aktuálních epizodách zahraničních sitcomů?  

Sitcomový výběr je nová rubrika, se kterou byste se měli na TV Zone setkávat každou středu. Pokusíme se vám v ní přiblížit to nejdůležitější, co se během uplynulého týdne stalo v nejsledovanějších amerických sitcomech – tedy jestli se už konečně našla matka, jaké problémy řeší čtveřice geeků, co se aktuálně děje na Greendale, co se děje v rodině Pritchettových nebo kolik dolarů vydělala Max a Caroline pro svůj obchod s koláčky. Zkrátka informace, bez kterých se každý týden neobejdete.

Teorie velkého třesku S05E20 – The Transporter Malfunction

Z hlediska proměnlivé kvality páté řady se jednalo o docela povedený díl, i když předchozím sériím stále nesahal ani po kotníky. První zápletka sledovala Raje a jeho odvěký problém se ženami, který se opět vyvinul ve sled trapných situací, v nichž je popíjení alkoholu tentokrát tím nejmenším problémem. Mnohem větší otazník visí nad sexuální orientací snědého Inda, jehož slabost pro kosmetické přípravky a roztomilé pejsky je přinejmenším znepokojující. Druhá dějová linie epizody představila tradičně škodolibého Sheldona, kterého pokouší figurka kapitána Spocka z dárkového balení transportéru. Jak to asi dopadne? Minimálně vtipnými dialogy a hláškami, díky nimž se Sheldor dobyvatel dostane i se svou postelí na odlehlou planetu, kde si malé cameo vystřihne i kultovní Gorn. Geekovské duše zaplesaly, ostatní ocenili Spockovy hračkářské pózy a pustili si v přehrávači další seriál.

Community S03E13 – Digital Exploration of Interior Design

V poslední době příběhy studijní skupiny Greendalské univerzity strašně kolísají na kvalitě od vysoce trapných a divných epizod, až po geniální díly, které si na paškál berou citace žánrových klasik. Třináctka se tak nachází někde mezi – stavění pevností z dek a polštářů je vděčné téma a Troy s Abedem ho zase těží na maximum, tentokrát se navíc staví proti sobě (je to snad potitulkovým návratem „Evil Abeda“ z předchozí epizody?) a rivalitu zakončují slibným cliffhangerem. OK. Zato nezajímavá linie s Jeffem po stopadesáté řešícím své naduté ego je už navýsost ohraná...a nudná. Tvůrci se také rozhodli přijít s jakousi parodií na product placement v podobě živoucí reklamy na řetězec Subway, která odkazuje na slavný Orwellův román 1984, ale i tohle se moc nepovedlo prodat. Čestný „wtf“ moment samozřejmě obstaral Pierce, který si po velkých doušcích začal dopřávat neředěného inkoustu. Proč? To nikdo neví... Příště prosím více mimózního Garretta a návrat Changovy dětské armády. Mohla by být sranda.

Tenhle týden to o něco lépe šlapalo v Teorii velkého třesku, ale ani jeden ze seriálů se bůhvíjak nevytáhl a šlo spíš o solidní lehký nadprůměr.

V příštích týdnech se můžete těšit i na reporty o sitcomech Jak jsem poznal vaši matku, 2 Broke Girls a Taková moderní rodinka. Teď měly pauzu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace