Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Falling Skies se vrací v první ochutnávce


ikona
st39.6
Spielbergovo Falling Skies se vrací s druhou sezónou. Podívejte se na její první tři minuty! 

Steven Spielberg má rád dinosaury a mimozemšťany. V obou případech se mu je daří skvěle prodávat ve filmech, jakmile ale dojde na televizní produkci, megadrahé projekty se mu občas nevyplácejí. Jeden příklad za všechny by mohla být Terra Nova, která nedávno odstartovala i na Prima Cool. Seriál o dinosaurech nepřesvědčil dostatek diváků a jeho budoucnost je tak dost nejistá. Spielberg má ale i úspěšné televizní zářezy: postapokalyptický sci-fi seriál Falling Skies se dožije druhé sezóny.

Ta bude pokračovat přesně tam, kde první série skončila, tedy "nástupem" Toma a Karen do vesmírné lodi, zatímco další skupina bojuje s několika vytočenými vetřelci. TNT nám dalo na začátek druhé sezóny nahlédnout ve tříminutovém klipu, který vypadá docela nabušeně. Pokud se vám tedy Falling Skies zalíbí, můžete první sezónu rychle dohnat. Ta druhá totiž odstartuje až 17. června.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace