Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

NOVÁ PROMA: Tráva, Pravá krev, Impérium


ikona
KarelR
boardwalk empireprava krevtrava
Scorseseho mafiáni, huliči a upíři v upoutávkách na další série. 

První epizoda Hry o trůny přitáhla k televizím a internetu miliony diváků. A vytvořila tak ideální příležitost k tomu, aby televize představily ostatní seriály, které se letos vrátí na obrazovky. Během týdne už jsme si ukázali například novinku Aarona Sorkina The Newsroom. Kolem jejího traileru ale vyskákalo par dalších menších upoutávek, které lákají na kapku zajetější show. A protože skončily jen v klipové liště, kde je mohl kdekdo přehlédnout, uděláme si dnes menší rekapitulaci.

ČTĚTE: SITCOMOVÝ VÝBĚR: COMMUNITY, TEORIE VELKÉHO TŘESKU A DALŠÍ

Ve vyloženě teaserové půlminutce se představila třetí série Boardwalk Empire (nebo chcete-li: Impéria - Mafie v Atlantic City). Odstartovat by měla na konci letošního roku a v první epizodě se má mimochodem mihnout Matt "Joey" LeBlanc.

Už 10. června se vrátí upíři z Pravé krve. HBO opět přichystalo dvanáctidílnou sezónu, v níž se nebude šetřit krví a sexem. Pátý rok v Bon Temps tak vypadá celkem slibně.

A poslední "novinkou" je minutka z Trávy od Showtime, která se 1. července vrhne už do osmé série. Další zábavná huličská dobrodružství zaručena!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace