Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Drsný Harry ovládne televizi


ikona
Mr. Hlad
clint eastwood
Nová reality show s Clintem Eastwoodem je skutečně tady. Horší než Hotel Paradise to snad nebude 

Nevěřili jsme tomu, ale je to tak. Reality show o rodině Clinta Eastwooda doopravdy vzniká a potvrzuje to aktuální trailer. Ale co, v době, kdy můžou v televizi uspět opálení idioti, co akorát chlastají, nebo holka s nadměrně velkým pozadím, jsou vlastně Eastwoodovi celkem v pohodě. Projekt s názvem Mrs. Eastwood & Company se nakonec – jak je z názvu patrné – zaměří ne na hollywoodskou ikonu, která pomáhala tvořit akční žánr a měnit ten westernový, ale na jeho blízké.

Samotný Clint Eastwood se údajně vůbec objevit neměl, ale v upoutávce nakonec je. Jak často si ho budeme moci užít v samotné reality show nejspíš tvůrci budou tajit, dokud to půjde. Jisté však je, že Mrs. Eastwood & Company bude hlavně o jeho manželce Dině a dcerách Francesce a Morgan, které mají taky plán dobýt Hollywood jako tatík. A objeví se i kapela Overtone, což je šest týpků z Jihoafrické republiky, kteří tvoří vokální skupinu a Dina jim dělá manažera. Škoda, do poslední chvíle jsme se těšili na to, jak bude herecká legenda chodit po domě a tvářit se drsně i v okamžiku, kdy si bude vařit špagety. No, člověk nemůže mít všechno.

TRAILER SI PUSŤTE PO KLIKNUTÍ NA OBRÁZEK

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace