Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Šíp, Kraus a mladé hvězdy


ikona
Dr.Z
krausšíp
Jak hraje házenou opravodvé eso? Umí Česká Miss vyžehlit košily? A jak zní noví Charlie Straight?  

V pátek si do Všechnopárty pozval Karel Šíp "Mladé naděje", tedy mladé lidi, kteří svého profesního vrcholu dosáhli již v poměrně nízkém věku.

Jako první to byla operní pěvkyně Andrea Kalivodová. Dokonale taktní Šíp s ní probral její postavu, hubnutí a obavu z toho, že jedna z našich nejslavnějších mezzosopranistek nebude mít o co opřít svůj hlas. Na přetřes se také dostaly akty, které nafotila v rámci svého nového CD, a její o několik let mladší přítel.

Nejlepší český a druhý nejlepší světový házenkář světa Filip Jícha se podělil o své zážitky z několikaměsíčního působení v Dubaji a společně s Karlem Šípem pak zjistili, že finanční odměna za jeho přestup v podstatě zachránila jeho původní tým Duklu Praha a vlastně i českou armádu.

Poslední účinkující byla Andrea Kerestešová, kterou můžeme v posledních letech vídat v seriálu Vyprávěj a dříve i ve filmech 3 sezóny v pekle nebo Rafťáci. Práve o Rafťácích se tato slovenská herečka, která už několik let žije v Česku, rozpovídala nejvíce. Na řadu přišly i sny a plány do budoucna včetně dojení koz a chov slepic na farmě za Prahou. Nyní se však připravuje na svou první divadelní roli.

Deset minut po desáté večer začala i Show Jana Krause. Po tradičních náležitostech jako je slovo úvodem, stalo se aneb trapnozprávy a kontrola přítomnosti pana Odvárky, se mohlo konečně začít.

Na červenou pohovku se usadila herečka Nina Divíšková. V až přátelském rozhovoru s Janem Krausem si popovídali o slastech a strastech herecké profese, o krizích ve vztazích a o tom, jak by dostal Kraus pár facek, kdyby byl jejím zetěm. Na konec nemohlo chybět ani rozhořčení na současnou politickou situací a potřeba další defenestrace.

Jako druhý přitancoval zpěvák kapely Charlie Straight Albert Černý, který představil kapelu, popsal postup, jakým se zjišťují ověřené fanynky a dal Janu Krausovi přičichnout k novému albu. Skupina  pak již v kompletní sestavě zahrála svůj hit Coco a ukončila tak poměrně trapnou část večera v divadle Archa.

Na závěr se předvedla nedávno zvolená Česká Miss 2012 Tereza Chlebovská. Přiblížila nám průběh soutěže, současné i minulé disciplíny, kterých se musely dívky zúčastnit, jestliže si chtěly na hlavu nasadit blyštivou korunku. Kraus měl připravenou svoji disciplínu a novopečená Miss si tak zkusila vyžehlit košili. Jak jí to šlo nebo spíš nešlo, můžete posoudit sami.

Obě talk shows mají za sebou nemastné a neslané epizody, které sice vyloženě nenudily, ale že by se u nich divák válel v křečích před televizí, to se také říct nedá. O fous líp na tom ale byla ČT 1 se svou Všechnopárty. Paní Divíšková to sama neutáhla.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace