Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hra o trůny: Třetí sezóna oficiálně potvrzena


ikona
st39.6
HBO "překvapivě" potvrdilo další sezónu Hry o trůny. O čem bude? 

Dalo se to čekat. Hra o trůny teprve odstartovala druhou sezónu (fanoušci už nětrpělivě odpočítávají hodiny do třetí epizody) a u HBO okamžitě začali řešit, co se bude dít po jejím konci. Dostali se přitom k docela logickému závěru: do dalšího pokračování se po hlavě vrhnou hned, jak to bude možné a oficiálně tak potvrdili třetí, opět desetidílnou sezónu.

Pokud ale čekáte, že se jednoduše bude jednat o adaptaci třetí knihy z pera G. R. R. Martina, který se mimochodem bude podílet na scénáři sedmé epizody (s pracovním názvem Podzimní bouře), pletete se. Producenti zvolili trochu komplikovanější přístup, díky němuž nebudou další sezóny Hry o trůny přímo kopírovat konkrétní knižní předlohu (ostatně další dvě knihy se odehrávají v podobném období jako Bouře mečů, tedy "trojka").

Proto už současná sezóna není jednoduše adaptací Střetu králů, tvrdí David Benioff, jeden z producentů. Místo toho se prý jedná o druhou sezónu Písní ledu a ohně. Chápete? Producenti se prostě pokoušejí o kompletní zmapování událostí v Martinově fantasy a je jim u toho jedno, jak moc budou počty sezón odpovídat počtu knih (asi se také chtějí vyhnout tomu, že by dorazili k nejnovější knize, když by Martin neměl dokončenou ještě tu další). Pokud vás ale alespoň rámcově zajímá, o čem by třetí sezóna mohla vyprávět, Martin tvrdí, že by to mělo být něco jako první polovina Bouře mečů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace