Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Brad a Angie do toho konečně prásknou!


ikona
st39.6
Hollywoodský pár snů si brzy řekne své ano. Tedy snad. Zatím za sebou má jen zásnuby. 

Některým párům to trvá sotva pár měsíců nebo dokonce týdnů a už se ženou do zásnub, jiným to zabere celou věčnost. Hollywoodský pár snů Angelina Jolie a Brad Pitt spadá do té druhé skupiny, na jejich zasnoubení totiž celý svět čekal sedm dlouhých let.

Zamilovaná dvojice, která se dala dohromady v roce 2005 na natáčení Pana a paní Smithových, za tu dobu stačila vyměnit několik domovů, zplodit tři děti (dvojčata Vivienne a Knox, dceru Shiloh) a další tři fakany k tomu adoptovat (Maddox, Pax, Zahara). A ačkoliv na pár dlouhodobě právě děti tlačily, ať se konečně zasnoubí, jednou z podmínek Angeliny a Brada ke společné svatbě bylo i to, že se tou dobou musí konečně povolit registrované partnerství. Jak sladké.

Každopádně doma už tahle výmluva asi přestávala fungovat, Hollywood si tak může pogratulovat k "sestavení" dalšího manželského páru snů. Tedy takhle - jak Pittova agentka oficiálně potvrdila, pár je teprve zasnoubený, to je ale první krůček ke svatbě a jakýsi závazek k tomu, že na ní opravdu dojde. Otázkou teď je, jestli to bude trvat dalších sedm let a tucet dětí, nebo k výměně prstýnků a vášnivému polibku dojde dříve.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace