Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Charlie Sheen vstává z mrtvých: Teaser na Anger Management


ikona
st39.6
Charlie Sheen se vrací na televizní obrazovky v prvním teaseru na Anger Management. 

Charlie Sheen zemřel ... a přešel na FX. Konec Charlieho Sheena ve Dva a půl chlapa někteří hercovi fanoušci ještě teď nerozdýchali, těžko s tím ale něco nadělají. Jakožto člověk s ohromnými problémy s alkoholem byl prakticky nepojistitelný, nedalo se na něj spoléhat a v několika posledních dílech, v nichž se objevil, se to na něm také podepisovalo po fyzické stránce, čehož si samozřejmě diváci všímali. Chtělo by to hodně velké koule, aby se Charlieho nějaký televizní producent znovu ujal. Inu, na FX je mají.

Díky tomu se Sheen už 28. června vrátí na televizní obrazovky, a to v novém seriálu s názvem Anger Management. Hrát tu bude terapeuta, který se každý týden schází se skupinou problémových jedinců, kteří nejsou schopní udržet nervy na uzdě. A aby toho neměl málo, sem tam navštěvuje věznici, v níž ho také čeká několik případů.

Jak dobře to bude fungovat, zatím samozřejmě nikdo neví. Na FX ale mají čich na dobré seriály a Charlie Sheen má stále dostatečně hvězdný status na to, aby k televizním obrzovkám přilákal solidní množství zvědavců. Ostatně koho by nezajímalo, jak teď vypadá a jak zvládá svou první velkou "podvaapůlchlapáckou" roli. Kratičký teaser napoví minimálně jedno: Bude si to užívat.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace