Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Šíp, Kraus a uspokojování ve velkém


ikona
Dr.Z
krausšíp
Jak uspokojit šedesát žen? Co dělá sexuiolog v důchodu? A jsou lepší důchodci nebo policie?  

Po třech týdnech opět zavítaly do Všechnopárty "Stálice českého nebe" a stejně jako minule v případě Aleše Lopraise, to ani tento pátek nebyly pouze stálice toho showbyznysového nebe.

To hned potvrdil první host sexuolog MUDr. Radim Uzel, který se s Karlem Šípem bavil nečekaně o lidské sexualitě,  ale také o tom, jak pomalu vymírají exhibicionisté, protože jim chybí exhibicionistický dorost. Celkově toho stihli probrat za těch necelých dvanáct minut docela dost. Rozdíly v močení u mužů a žen, důchod sexuologa, co s nevěrou a nakonec jak mladý doktor Uzel uspokojil šedesát žen v jedné textilce.

To Dana Morávková byla o něco méně intimní a s publikem se podělila o svou profesní minulost. Kromě herectví totiž studovala také choreografii, které se věnuje i dnes. Pokud by se jí však nevyvedla její umělecká kariéra nebo by se v mládí rozhodla jinak, mohla se ještě spolehnout na své sportovní výkony a nadání. Mimochodem je mistryní republiky v tancích na ledě.

Na třetího a poslední hosta asi na ledě moc často nenarazíme. Jan Nedvěd, český písničkář, začal trochu zmateně a skákal z jednoho tématu na druhé. Od dávných lásek, přes Kalouska a valorizaci důchodů, až po hru na kytaru. Nakonec se zastavil u vyprávění o tom, jak se seznámil se svou přítelkyní a jaké to je žít ve vztahu, kde je mez partnery velký věkový rozdíl.

Na Primě se jako první ukázala těhotná Natálie Kocábová a Jan Kraus ji dokázal během chvilky dokonale rozhodit, tím pak vzaly za své její měsíc připravované odpovědi. Naštěstí se ale stihla pochlubit svými úspěchy, kterých dosáhla coby spisovatelka, protože jak se zdá, tak zpívání prozatím pověsila na hřebík. Nebyl by to ale Kraus, kdyby se nějakým způsobem nedostal k politice, i tak to byla jen předehra před dalším hostem.

Tím byl novinář píšící pro Respekt a Hospodářské noviny Jan Macháček. Jak se sám Jan Kraus svěřil, je to jeden z mála novinářů, které čte. Řešili spolu hlavně současnou politickou a ekonomickou situaci, politické strany a neustále se snižující počty jejich členů.

Posledním hostem byla 84letá Helena Benischová. Důchodkyně z Krnova přezdívaná podle románů Agathy Christie jako slečna Marplová. Tahle čilá a svérázná stařenka vyprávěla, jak ji za bílého dne zloděj ukradl kabelku a ona si po čase sama odcizené věci vypátrala. Podělila se i o svůj názor na práci policie a policii obecně.

Sice jsem měl vždy radši Krausovu show, ale poslední dobou to s výběrem hostů pokulhává. Chtělo by to zase nějaká díly á la Kateřina Jacques. To Všechnopárty si udržuje již několikátý týden hodně slušnou kvalitu a v pátek se to jen potvrdilo.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace