Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Partička: Týtý a další porce srandy


ikona
Davies182
partička
Po měsíci jsme tu s dalším reportem a kopou legrace nejen se Suchánkem a Genzerem v hlavních rolích 

Pohodlně se usaďte a nasajte vzduch do plic. Budete ho potřebovat, jelikož TVZone přináší další várku toho nejlepšího, co se za poslední čtyři týdny na Prima Family v Partičce urodilo. A nebylo toho málo! Takže se připoutejte, bude to házet. Ať smíchy nespadnete ze židle.

Po minulém delším rozjezdu se nyní můžeme po hlavě vrhnout hned na to nejdůležitější. Připomeneme si nejpovedenější scénky uplynulých týdnů, něco vytkneme, něco pochválíme, ale hlavně pogratulujeme. Partička totiž minulou neděli ovládla ceny TýTý – s nejvyšším počtem hlasů diváků se stala absolutním vítězem ankety. Stále populárnější čtyřka komiků pod dohledem režiséra a scénáristy Daniela Dangla dále skórovala v kategoriích „Zábava“ (Ondřeje Sokola lidé milují) a „Pořad roku“. Klukům to přejeme a doufáme, že se s jejich třeskutou energií budeme na televizních obrazovkách setkávat ještě hodně dlouho. Improvizace v jejich podání je holt fajn a na půl hoďky dokáže zabavit vyloženě královsky.

Poslední březnová Partička začínala REKLAMACÍ. Geňa měl poznat, že reklamuje vejce na měkko – při vysvětlování, že mu výbuch zničil garsonku a že teď kulhá, se neusmál jen ten nejzarytější cynik. Díl směle reprezentuje pořad jako takový, právě zde byly salvy smíchu asi největší (Richard Genzer je ultimátní hadač). Následně se ještě povedl MUZIKÁL, kde odstartovala ztřeštěná liposukce. Chlípný manžel Genzer dostal na Sokolovu manželku chuť i při operaci, ta jej ale rychle zchladila slovy: „Já ještě nespim, ty prase!“ Anestetikum nic. ZVUKOVÉ EFEKTY bohužel zase nic moc (diváci se jako aktéři stydí), jen Suchánek se trefně vysmál Richardovi při převlékání: „Ty si zase  automaticky bereš holčičí věci!“ Když se smíchy válí Michal, dělá to samé i obecenstvo. Díl uzavřel hravý přednos TELEVIZNÍCH A FILMOVÝCH ŽÁNRŮ, český Matrix byl vážně úlet.

Pokračujeme. V dubnu se začalo disciplínou PRO NESLYŠÍCÍ. Sokolova prezentace „Doktora Chrchla“ vykouzlila úsměv na tváři, v další hře LITERÁRNÍ A FILMOVÉ NÁZVY plesalo radostí srdce nejednoho filmového maniaka a knihomola. Pravé výtlemové orgie se dostavily s BLÁZNY. Zase hádal Richard Genzer – Dangl ví, proč herce vybírá a rád trápí. Ríšova vtipná snaživost, tupé výrazy a frustrace vždy všechny spolehlivě položí do kolen, nejinak tomu bylo i v tomto případě. Například u Igora Chmely měl poznat signál vyslovování slova „je“, kdy se dotyčný pokaždé zvedl a hledal v sále odcizenou peněženku. Vážně to stálo za to. JEDNO SLOVO je kratší z pádného důvodu – má být rychlou a úsměvnou disciplínou, která má na pár minut pobavit, než jí dojde dech. Povedlo se. Komické kvarteto se střídá ve vyprávění bláznivé story a divák zápasí s křečemi smíchu. Zpívaný konec v RnB opět zdařile zabíjí závěr pořadu, to se snad ale do budoucna ještě podaří vypilovat.

I devátého dubna se Partičce úspěšně dařilo odvádět naši pozornost od tlačítek ostatních programů na televizním ovladači. ABECEDA funguje podobně jako Jedno slovo – má krátkou životnost, ale po celou dobu má šťávu a sebemenší nuda při ní nehrozí. Herci se střídají, jakmile ten před nimi špatně začne následující větu, show jede. Nová disciplína TO BY NIKDY NEŘEKL představila Václava Klause a výroky, které z jeho úst asi nikdy nevyklouznou na světlo světa. Herecká čtyřka naštěstí nechala ostych doma, a zrodily se perly. „Hmm, to je ošklivé pero!“, či „Pořad Partička patří mezi mé oblíbené!“ rozezvučely sál, všichni se (kromě snad jedné osoby) výtečně bavili. Dále jsme se v PÁRTY mohli setkat s Genzerem aka Kurtem Kobainem, Sokolem předvádějícím psí popping head v autě, a Suchánkovou performancí stínu. Igor Chmela dostal pořádně zatopeno, diváci pak na oplátku řádnou dávku legrace. Nejzdařilejší byla asi Michalova snaha – s hororovou maskou Mikea Meyerse na tváři se oháněl, kde se dalo, nakonec dělal „stín“ skoro i v prvních řadách publika. Bravo.

Minulé pondělí se také více než povedlo. NEČEKANÝ TELEFONÁT nekompromisně ovládnul Michal Suchánek, když mu jeho dlouholetý kolega Richard Genzer předal k hovoru mistra Jana Husa: „Neslyším, nějak to tam u vás praská!“ nebo „Máme nabalit pár špekáčků a stavit se, jo?“ potrápilo břišní bránice minimálně do dalšího dílu. V další taškařici jménem OPERA překvapil Geňa bůh ví kde nalezeným básnickým střevem, Suchošova letuška-striptérka-teroristka taktéž nebyla k zahození. Sto procent čiré zábavy utržilo SPRÁVNĚ NESPRÁVNĚ. Dangl vymyslel novou bláznivinu, a bodoval. V podání Sokola a Chmely jsme byly svědky několika „hotelových scén“: nejprve tak, jak by měly (slušně) vypadat, posléze Suchánek s Genzerem jako praví burani předvedli, jak by se to určitě dělat nemělo. Sokol: „Hele, chovejte se normálně jako to děláte, a bude to OK.“ – paráda. Na výtahového pikolíka, hotelovou recepční nebo donášku zavazadel dlouho nezapomeneme. Novinkou byla také disciplnína KDO JSEM?, tady ale vyhrává spíše námět a nápad než konečné zpracování krádeže Leninovy mrtvoly v mauzoleu...

A jsme u konce. Uplynulý týden s oblíbenou Partičkou se znovu vydařil, ceny TýTý ostatně mluví za vše. Prostě sázka na jistotu. Tele Tele dávno skončilo, je za námi i Páťák a Kalendář Míši a Ríši, a to všechno jenom proto, že jsme celou dobu v podstatě cíleně směřovali k vytříbené zábavě v povedenému pořadu, jakým Partička (už delší dobu) rozhodně je. Takže chlapi, naše pozornost zdaleka nepolevuje... Na viděnou u dalšího reportu!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace