Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reality Show: Co se dělo v Trosečníkovi a Milionovém závodu?


ikona
Anarvin
reality show
Cestování, taktizování, ubulené scény o poctivá naštvanost. V televizi najdete všechno! 

Souhrny ze zahraničních reality show na TV Zone najdete každý čtvrtek 

Amazing Race S20E08
Tanzanií nenabažení soutěžící si i nadále užívají krás africké přírody. Nejeden tým se v průběhu závodu zastavil, aby obdivoval tamní, volně žijící faunu. Tato rozvolněnost první půle osmé etapy cesty kolem svět tak dokonale kontrastovala s tou druhou, akční a výrazně hektičtější.

Týmy tentokrát hrály o rychlost. Jak totiž napovídala první indicie, stál před nimi dvojitý U-TURN. Což znamená, že dvojice, která byla označena, musí splnit obě možnosti detouru, než bude moci pokračovat dál. Tým Big Brother a rozvedených zůstal pozadu a nevyhnutelné se tak stalo skutečným. Rostoucí nesympatie dua pohraniční hlídky vůči Brendonovi a Rachel vyústily v první u-turn. Následně tým Big Brother využil svého nepatrného náskoku a pomstil se za roztržku z minulé části Vanesse a Ralphovi v podobě druhého u-turnu.

Ten největší boj o čas tak zuřil mezi dvojicemi Big Brothera, rozvedených a federálních učitelek, které před sebou měli ještě speed bump za to, že v minulé etapě dorazily jako poslední. Rachel tento nátlak nevydržela a předvedla další oscarové výkon nervového zhroucení. Souběžně to začalo vřít i mezi týmy Art/J. J. a Dave/Rachel. Jak nám odhalil flashback z Ázerbájdžánu, oba týmy se domluvily na tom, že až dojde na rozdávání u-turnů, dvojice, která k tabuli první, označí Brendona s Rachel. Army tým svou část dohody nesplnil a pohraniční hlídka tak nešetřila svou arogancí a pohrdáním.

Spoilery: Osmé etapě závodu jasně dominovali homeboyové Mark s Bopperem a poprvé si přiběhli pro první místo! Z outsiderů se tak postupně (a překvapivě) stávají favorité. Hned v patách jim byl Dave s Rachel a jako třetí dorazil Art a J. J. Speed bump se stal osudným pro Nary s Jamie a závod tak nadobro opustily. (Jan_G)

Kdo přežije S24E10
Po minulé epizodě, ve které navzdory svým očekáváním vypadl Jay, už musí být i hluchoněmému jasné, že tohle je souboj žen proti mužům. A Troyzan je z toho pěkně podrážděný. Celý dnešní díl dával ženám ostentativně najevo, že to jejich přesile nandá a neumlčelo ho ani to, když ho Sabrina upozornila, že agresivní přístup není zrovna rozumná věc: I kdyby se do finále opravdu dostal, bude už tou dobou se všemi tak rozhádaný, že ho vítězem nikdo nezvolí ani omylem.

Přesto byl Troyzanův vzdor divácky atraktivní a dával nám jistou šanci, na poněkud méně předvídatelný průběh dnešního dílu. Místo klasické soutěže o odměnu se konečně po několika řadách vrátila populární aukce, ve které si trosečníci mohli vydražit něco málo na zub. Akorát Troyzan si své peníze šetřil a vydražil si strategickou výhodu ve hře. Tou byl automatický postup do druhého kola v soutěži o imunitu, kterou nakonec Troyzan vyhrál i celkově. Tím si Troy zachránil zadek pro aktuální kolo a začal rychle plánovat do budoucna.

Spoilery: Nejprve se vypravil hledat tajnou imunitu. I když ji nenašel, zasel tím do hlav soupeřů dostatek paranoie. Co když ji opravdu má? Následně si postupně vzal stranou Leifa, Tarzana, Alicii a Christinu a předložil jim racionální úvahu: Pokud zůstanou věrni Kim, Sabrině, Kat a Chelsea, zbaví se jich tahle čtveřice hned, jak je nebude potřebovat. Kim dokonce prozradila, že nebýt toho, že se vůdčí čtyřka snaží prozatím vyvarovat zmatkům, nějaká dáma by letěla už dávno. Jenže celé závěrečné taktizování byl jen mistrný sestřih produkce, která využila všech prostředků k tomu, aby zakryla fakt, že epizoda dopadne přesně podle očekávání. Alicia, Christina i Tarzan zůstali navzdory logice věrní vládnoucí čtyřce a ze hry se poroučel Leif. Je Troyzanův osud zpečetěn nebo se mu příště konečně podaří něco vyjednat? (Anarvin)

Za týden zdar

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace