Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Česko Slovensko má talent. Už potřetí.


ikona
Anarvin
celebritycsmt
Kdo by mohl zasednout do poroty? 

Prima společně s JOJkou plánují už delší dobu česko-slovenský X Factor, ale pořád na něj nějak ne a ne přijít vhodná doba. Naposledy jim plány zhatil konkurenční Hlas, v jehož těsném závěsu si televize s další pěveckou show vyrukovat netroufnou. Stanicím tak „nezbývá“ než na podzim přichystat už třetí ročník populárního Česko Slovensko má talent. Castingy vypuknou už pátého května, aby všechno bylo včas připravené. A co nás ve třetím ročníku čeká nového a co zůstane při starém?

Tak především, změní se už samotná výhra, o kterou se bude soutěžit. Kromě peněz tentokrát vítěz nedostane šanci vystupovat v Las Vegas, ale pouze cestu kolem světa. Spekuluje se o tom, že Vegas odešlo spolu s Jarem Slávikem, který jako jediný měl ty správné konexe a dokázal soutěžícím vystoupení zařídit. Kromě Jara se do poroty znovu nevrátí nejspíš ani Lucie Bílá, která sice v závěru loňského ročníku projevila zájem pokračovat, ale zatím se prý s televizemi nedohodla. Jako jediný z porotců tak má návrat jistý pouze Martin Dejdar, kterého doplní dva až tři nováčci (porota by tentokrát mohla být čtyřčlenná). Spekuluje se o účasti osvědčených reality matadorek, Adéle Banášové a Martě Jandové. Nic ale zatím není oficiální. Daleko jistější by měl být návrat moderátorské dvojice, která zůstává v nezměněném složení Martin Pyco, Jakub Prachař. Co vy na to, příznivci talentovek? Těšíte se nebo byste raději X Faktor?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace