Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dexter našel dalšího muže na porážku


ikona
Spooner
dexter
Do oblíbeného seriálu se podívá další charismatický herec. A mohl by hrdinovi pěkně zatopit 

John Lithgow, Colin Hanks, Jonny Lee Miller, Jimmy Smits. To je jen malý výčet herců, jejichž postavy se vystřídaly jako hlavní protivníci našeho oblíbeného vrahouna Dextera. Někteří z nich odvedli svou práci lépe, jiní hůře. Na všechny z nich ale Dexterův vždy nabroušený nůž stejně dosáhnul a jelikož se nová série pomalu ale jistě blíží, tak je potřeba najít dalšího velmi zlého pána, který se bude ucházet o exkluzivní místo na Dexově stole. A nutno říct, že tvůrci si opět vybrali velmi zajímavé a zvučné jméno. Záporné role v 7. sérii se totiž ujme hvězda seriálu Řím Ray Stevenson.

Tento urostlý charismatický sympaťák s irskou krví, který se snaží prosadit také na stříbrném plátně a letos ho uvidíme ve dvojce G.I. Joe, si v seriálu zahraje šéfa ruské mafie Isaaca. Ten přijíždí do slunného Miami pouze za jediným cílem, vyrovnat si účty s člověkem, co zabil jednoho z jeho mužů. A to, že mu vyrovnávání účtů jde docela dobře a nevadí mu, že je u toho celkem binec a řev, naznačil třeba v Punisherovi. Prostě další velká výzva pro Dextera. Zatím není jasné, zda se jedná o hlavní zápornou postavu série, nebo jestli Issac potrápí Dexovu vražednou rutinu ještě s někým jiným. Po konci minulé série by se určitě jedno další jméno nabízelo. Uvidíme, ale už teď je jasné, že si s touhle postavou asi hodně užijeme a Ray Stevenson je u podobných postav celkem sázka na jistotu. Zkrátka se máme my i samotný Dexter opět na co těšit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace