Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Červený trpaslík se vrací na první fotce


ikona
st39.6
Hoši z Červeného trpaslíka se představují na první fotce 

O návratu Červeného trpaslíka se šuškalo tak dlouho, až si fanoušci vyšuškali celou další sérii. Od posledního třídílného velikonočního speciálu tak utekly pouhé tři roky a seriál je tu znovu. No a jelikož před dvěma týdny skončilo natáčení (respektive padla poslední klapka dotáček), máme tu také první oficiální fotku z placu:

Desátá série bude mít šest dílů a na rozdíl od předchozího speciálu byla opět točená před živým publikem, takže se do ní vrací "smíchostopa", jejíž absence v Back to Earth vyvolala rozpaky. Pokud jste z těch počtů v rozpacích i vy, tak nebojte, počítáte správně - trpaslík se sice měl vrátit v deváté sérii, Doug Naylor se ale rozhodl, že bude pro kontinualitu lepší skočit rovnou do desáté. Ostatně o devítce se v jednom z předchozích dílů mluvilo jako o dosud nejlepší, takže by nebylo snadné naplnit veškerá očekávání.

To ale nebude ani tak. Když se Červený trpaslík vrátil před třemi lety, dvakrát nadšené své fanoušky nezanechal, a tak se nabízí otázka, jestli už by se na něj tvůrci neměli vykašlat. Co myslíte, zvládnou vás hoši tentokrát rozesmát, nebo už to měli dávno zabalit?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace