Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Herecká legenda ožije v televizi


ikona
Spooner
Kdo si zahraje Elizabeth Taylor, legendární herečku a filmovou Kleopatru?  

Říct, že Elizabeth Taylor je filmovou legendou, je asi tak zbytečné, jako prohlásit, že Steven Seagal je asi nejtlustším akčním hrdinou v historii kinematografie. Ví to zkrátka každý. Hvězda legendární Kleopatry a nespočtu dalších filmů už prostě navždy bude patřit mezi ty nejuznávanější herecké persóny. Její život byl navíc hodně pestrý a v pohodě by z něj mohli čerpat tvůrci nejednoho nekonečného seriálu (osm svateb si zkrátka nelajsne jen tak někdo). Anebo z něj vytvořit televizní film. Právě to si nejspíš řekli na stanici Lifetime, kde právě začínají pracovat na filmu Liz & Dick (samotný název vzbuzuje očekávání, která jistě nesplní). Ten se bude točit hlavně okolo vztahu legendární herečky s Richardem Burtonem, asi nejslavnějším mužem z její armády manželů. Stanice si zřejmě od filmu slibuje hodně a má s ním velké plány. Ty by ale mohli během chvilky vyhořet při špatném obsazení legendy. A nyní už se ví, kdo si hereckou ikonu zahraje a je to volba velmi zajímavá.

Slavnou hvězdu totiž ztvární Lindsay Lohan. Tahle kdysi talentovaná a sympatická herečka, která nás okouzlila svými rolemi v Mezi námi děvčaty a Protivných sprostých holkách, ale v posledních letech zářila spíše na večírcích a následných soudech a její slušně našlápnutá kariéra tak šla honem rychle do kopru. Nyní nás chce ale přesvědčit, že v ní kromě závislosti na alkoholu a prášcích zůstal také nějaký ten herecký talent. Pokud se celý projekt vydaří, tak by se mohlo jednat o celkem slušný comeback. Uvidíme, jak si Lindsay se svou zatím největší hereckou výzvou poradí. Elizabeth Taylor by si nicméně to úctyhodné ztvárnění zasloužila.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace