Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Stallone bude nakopávat zadky také v animáku


ikona
st39.6
Sylvester Stallone si po druhých Postradatelných zahraje zabijáka znovu, jen trochu jinak 

Sylvester Stallone je tak trochu blázen. V červenci mu bude šestašedesát let a zatímco naši dědečkové v takovém věku maximálně oblézají zahrádky a drbou si hlavu nad tím, jakou barvou natřít plot, Sly "sedí" v posilovně a pumpuje krev do svalstva, které mu závidí i třicetiletí sporťáci. A ještě k tomu hraje v jednom z nejočekávanějších akčňáků, v jehož prvním díle dal dohromady staré páky, o jejichž týmovce sněl každý fanoušek akčního žánru.

Prostě je to tak trochu božan, střihnout si jednoho žoldáka za rok mu navíc ani na stará kolena nestačí. Upsal se proto internetovému projektu z produkce Lionsgate jménem Soul Survivor. Cvičit kvůli němu muset nebude, jedná se o animák.

V něm by měl Stallone dabovat žoldáka, který je posledním svého druhu. Co přesně to znamená, možná nevědí ani lidé v Lionsgate. Jelikož se jedná o animovaný seriál určený pro internetové streamovací služby jako jsou Hulu nebo Netflix (které se letos pustily ve velkém do vlastního obsahu), nemuseli bychom se bát animáku pro děti - rating je v takových distribucích každému volný a cílovka se hledá díky předplatnému skoro sama. Mohl by to tedy být solidní masakr, pokud se projektu ujme někdo, kdo se nebojí animované krve. Nechme se tedy překvapit. Dříve než na konci roku ale seriál nečekejte. Možná i později.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace