Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cool video: Ashton Kutcher a jeho seznamka loserů


ikona
Spooner
ashton kutcher
Reklama s hvězdou seriálu Dva a půl chlapa, pár podivíny a trochu kontroverze. 

Ashton Kutcher má asi v poslední době docela napilno. Je to jen pár dní, co jsme vás informovali o jeho pokračování v sitcomu Dva a půl chlapa a teď se nám snaží dokázat, že pro to ten komediální talent opravdu má. Ke svému dalšímu vtipnému kousku si vybral reklamu na brambůrky Popchips. A je to teda reklama dosti svérázná. Ashton si zde vzal na paškál internetové seznamky, hlavně muže, kteří se jich zúčastňují. Ve své svérázné reklamě tak na sebe vzal podobu čtyř podivínů, konkrétně hipíka, řidiče náklaďáků,  bollywoodského producenta Raje a také Darla, který vypadá, jak kdyby přišel rovnou ze Zoolandera. No a pak zde taky ztvárnil sám sebe.

Víc než o zábavnosti samotného spotu se ale na internetu mluví o postavě Raje, která dle mnohých hraničí s rasismem. Po uvedení svérázné propagace totiž následovala spousta rozhořčených komentářů na všemožných sociálních sítí, kterým se nelíbí způsob ztvárnění bollywoodského producenta pomocí rasových stereotypů. Hoši z Popchips se asi taky hodně škrábou na hlavě a kontroverzní reklamu už stáhli ze svých oficiálních i facebookovských stránek. Firma poté zveřejnila klasické prohlášení typu “nechtěli jsme nikoho urazit, chtěli jsme jenom pobavit“. Samotný Ashton se zatím nevyjádřil, ale takové reakce zřejmě neočekával. Jestli jsou tyto názory přehnané nebo ne, necháme na vás. Samotný spot ale stojí za vidění i tak. Ashtonovo snažení se být vtipný za každou cenu sice v některých chvílích nevychází, ale minimálně postava Darla vám zajistí úsměv na tváři. A co říkáte na tuto svéráznou propagaci vy? Souhlasíte s kritickými komentáři, nebo je považujete za přehnané?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace