Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Videoherní Halo jako hraný seriál


ikona
KarelR
halo
Slavná sci-fi série skončí na webu. 

Tak se Master Chief přeci jen dočká hraného debutu. Nebude to ale ve velkolepém celovečerním filmu. Nebude to ani v zatraceně drahém seriálu z produkce HBO. Místo toho se podívá na web v seriálu nazvaném Halo 4: Forward Unto Dawn.

Možná vám to zní jako nějaký fandovský projekt, ale opak je pravdou. Webové Halo produkuje přímo Microsoft ve spolupráci s Xboxem, a jeho hlavním úkolem bude propagace čtvrtého dílu slavné herní série, který do obchodů dorazí letos na podzim. Seriál by nás měl do zápletky Halo 4 přímo uvést, proto v něm Master Chief bude mimo jiné inspirací pro mladého kadeta UNSC.

Onen mladík by měl po pěti patnáctiminutových epizodách skončit jako velitel vesmírné lodi. A poté se zjevit v nové hře. To už je ale víceméně všechno, co o seriálu víme. Obsazení a tvůrčí síly se zatím drží pod pokličkou a Microsoft by je měl oznámit až na červencovém Comic-Conu.

Tam se pravděpodobně představí i nějaká ta upoutávka, seriál pak odstartuje na podzim exkluzivně na webu Machinima. Může to být potřebný test k tomu, aby Microsoft konečně upekl pořádný celovečerák? Kdo ví, ale hrané Halo na webu je určitě lepší než žádné Halo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace