Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Po členovi Kriminálky jde kriminálka


ikona
Spooner
csikriminálka
Bývalá televizní hvězda slavného seriálu se ze svých případů moc nepoučila. 

Že hollywoodští herci nejsou žádní svatoušci a skoro každý druhý má problém se zákonem, ví asi každý. Wesley Snipes si ještě stále odpykává svou vězeňskou dovolenou za neplacení daní, Lindsay Lohan je u soudu častěji než na place svých nových filmů a i Charlie Sheen byl soudem párkrát poučen, že jeho divoký způsob života není dvakrát fajn. A nyní se k této skupince může přidat další hvězda, i když tentokrát menšího kalibru. Soudce z Los Angeles totiž vydal zatykač na jednoho z původních členů Kriminálky Las Vegas, Garyho Dourdana. Ten sice v populárním seriálu už pár sezón nehraje, ale s policií se bude evidentně stýkat i nadále.

Herec je totiž podezřelý z domácího násilí, ze kterého ho obvinila jeho bývalá přítelkyně, pořádně si však zavařil až teď. Dourdan totiž prošvihnul pondělní soud, kde se měla tato záležitost projednávat. A to už se soudci moc nelíbilo a mžikem udělal z bývalé televizní hvězdy hledaného muže. Dourdan se ihned bránil tím, že pouze nestihl své letadlo, jelikož zrovna natáčel v Maroku. To se nakonec ukázalo jako pravdivé, protože přiletěl následujícím letadlem a dostavil se k dalšímu soudnímu líčení. Soudce tak aspoň v tomhle ohledu nakonec obměkčil, ale otázkou zůstává, zda bude stejně shovívavý i u hlavního případu. Ten totiž ještě zdaleka neskončil. Tak jako tak, by člověk očekával, že si herec, který v televizi vyšetřil přes stovky případů, jedno blbý letadlo pohlídá.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace