Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Nový Sherlock v Elementary


ikona
KarelR
elementarysherlock holmes
Holmes od CBS ve pětiminutové upoutávce. 

Sherlocka Holmese není nikdy dost. Nebo si to alespoň myslí na CBS, kde pozorně sledovali úspěchy nové filmové verze s Robertem Downeym Jr. i nové seriálové verze s Benedictem Cumberbatchem. Právě Sherlocka od BBC chtěla stanice před pár lety transformovat pro americké publikum. Když jí ale Britové odmítli prodat práva, rozhodli se tamní producenti začít od píky.

Výsledkem je nadcházející seriál Elementary, ve kterém se Sherlock (Jonny Lee Miller) opět bude pohybovat v současném světě. K téhle úpravě se ale přidaly ještě další dvě, a to ženský Watson (přesněji Joan Watson v podání Lucy Liu) a přesun slavného detektiva do New Yorku. Tam se podle zápletky úvodního dílu přesunul poté, co ho přestalo bavit konzultovat pro Scotland Yard. Je to dobrý nápad? Nebo bude americký Sherlock dělat značce jen ostudu?

Něco napovídá rozšířený trailer Elementary, ve kterém se hraje na těžkopádnou dramatickou strunu a Sherlock je možná až příliš velký podivín, zatím postrádající osobitost. Otázka každopádně zní: Jak seriál zatím působí na vás?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace