Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku The Newsroom: První dojmy

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek
Imho jsme v pohodě. Je to kratší, míň nákladnější a seriály s odklepnutou další sezónou se snad nerušej.

Jinak Sam Waterson a Jane Fonda neskutečně jedou a trojka to nakopává do famózních výšin. :+
8865
Imho jsme v pohodě. Je to kratší, míň nákladnější a seriály s odklepnutou další sezónou se snad nerušej. Jinak Sam Waterson a Jane Fonda neskutečně jedou a trojka to nakopává do famózních výšin. *:+*
0 0
reagovat

do_Od

Třetí díl je zatím nejlepší, ten seriál se velmi dobře rozjíždí...
A oproti Studiu to snad má dobrou sledovanost, takže by to nemuseli po první sérii, kterou už komplet odklepli, rušit.
8864
Třetí díl je zatím nejlepší, ten seriál se velmi dobře rozjíždí... A oproti Studiu to snad má dobrou sledovanost, takže by to nemuseli po první sérii, kterou už komplet odklepli, rušit.
do_Od
0 0
reagovat
tak pilot 9/10 hodně dobrý a chytlo mě to, už sta..*cough*..huju druhej díl. Studio 60 to není, tedy alespoň zatím ale to mi vůbec nevadí nakonec, je to něco jiného, pro mě zajimavého a Aaron Sorkin je snad jediný scénarista, u kterého dokážu rozpoznat kvalitu scénáře (především dialogů). Narozdíl od všech ostatních, kde si scénář většinou hodnotit radši netroufám, protože často nevím, kdo to vůbec psal. Takže palec nahoru :+ snad si to udrží kvalitu, když už to má potvrzenou i druhou řadu. HBO rulez!
8861
tak pilot 9/10 hodně dobrý a chytlo mě to, už sta..*cough*..huju druhej díl. Studio 60 to není, tedy alespoň zatím ale to mi vůbec nevadí nakonec, je to něco jiného, pro mě zajimavého a Aaron Sorkin je snad jediný scénarista, u kterého dokážu rozpoznat kvalitu scénáře (především dialogů). Narozdíl od všech ostatních, kde si scénář většinou hodnotit radši netroufám, protože často nevím, kdo to vůbec psal. Takže palec nahoru *:+* snad si to udrží kvalitu, když už to má potvrzenou i druhou řadu. HBO rulez!
0 0
reagovat
Studio 60 jsem neviděl (a popravdě jsem o něm teď slyšel asi poprvé) ale tohle mě zaujalo už z traileru. To, co předvedli v pilotu naprosto strká do kapsy seriály, který jsem za poslední roky viděl. Možná to nadšení opadne (asi jo) ale takhle nakopnutej a hlavně nadšenej po pilotu jsem byl naposledy u Terriers, The Good Wife nebo Suits.
Za pilot dávám 10/10 a stopro jedu dál.
8817
Studio 60 jsem neviděl (a popravdě jsem o něm teď slyšel asi poprvé) ale tohle mě zaujalo už z traileru. To, co předvedli v pilotu naprosto strká do kapsy seriály, který jsem za poslední roky viděl. Možná to nadšení opadne (asi jo) ale takhle nakopnutej a hlavně nadšenej po pilotu jsem byl naposledy u Terriers, The Good Wife nebo Suits. Za pilot dávám 10/10 a stopro jedu dál.
0 0
reagovat

Karel

Pořád sem s k tomu ještě nedostal, ale má to pro mě na první pohled velkou výhodu. Zatímco Studio bylo z prostředí, který mě až tak nebere (Saturday Night vidím jeden z pěti dílů a každej druhej skeč mi přijde hroznej. Co vyhledávám je hlavně vždycky skvělej weekend update), fascinace americkým zprávařstvím je u mě o dost větší. Začalo to Stewartem, kterej to především paroduje, pokračuje to geniální a velmi podařenou propagandou Fox News (Orwell by se divil), ne tolik viditelnou propagandou MSNBC a konče serioznějším žurnalismem v podání skvělýho B. Williamse a Andersona Coopera z upadajicí CNN.

Takže tohle téma je mi dost blízký. A přece jenom je to pořád Sorkin. Ten i když jeden na půl plynu, tak ostatní vidí jenom stopy pneumatik na zaprášený cestě.
8816
Pořád sem s k tomu ještě nedostal, ale má to pro mě na první pohled velkou výhodu. Zatímco Studio bylo z prostředí, který mě až tak nebere (Saturday Night vidím jeden z pěti dílů a každej druhej skeč mi přijde hroznej. Co vyhledávám je hlavně vždycky skvělej weekend update), fascinace americkým zprávařstvím je u mě o dost větší. Začalo to Stewartem, kterej to především paroduje, pokračuje to geniální a velmi podařenou propagandou Fox News (Orwell by se divil), ne tolik viditelnou propagandou MSNBC a konče serioznějším žurnalismem v podání skvělýho B. Williamse a Andersona Coopera z upadajicí CNN. Takže tohle téma je mi dost blízký. A přece jenom je to pořád Sorkin. Ten i když jeden na půl plynu, tak ostatní vidí jenom stopy pneumatik na zaprášený cestě.
Karel
0 0
reagovat

TedGeorge

Studio 60 je imho o třídu vejš, tohle moc tlačí na pilu a nemá to tak boží postavy. Ale ber to samozřejmě jako soud po jednom díle vs. vzpomínky na vynikajících 22 epizod... :)
8809
Studio 60 je imho o třídu vejš, tohle moc tlačí na pilu a nemá to tak boží postavy. Ale ber to samozřejmě jako soud po jednom díle vs. vzpomínky na vynikajících 22 epizod... :)
TedGeorge
0 0
reagovat
To já teda nevydržím. Studio 60 sem komplet viděl už dobře 3x a pokud je to alespoň z 50ti procent tak dobrý, tak si to může připsat o jednoho věrnýho diváka navíc. Jdu "shánět" první díl...
8808
To já teda nevydržím. Studio 60 sem komplet viděl už dobře 3x a pokud je to alespoň z 50ti procent tak dobrý, tak si to může připsat o jednoho věrnýho diváka navíc. Jdu "shánět" první díl...
0 0
reagovat
Mno zatím tomu dám čas, nechám projet pár dílů a pak, když budou dobré ohlasy a vyklube se z toho nástupce Studia 60 tomu možná dám šanci, to obsazení mě zatím tolik neláká abych se do toho pustil ihned :) ale díky za představení :+
8807
Mno zatím tomu dám čas, nechám projet pár dílů a pak, když budou dobré ohlasy a vyklube se z toho nástupce Studia 60 tomu možná dám šanci, to obsazení mě zatím tolik neláká abych se do toho pustil ihned :) ale díky za představení *:+*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se