Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Video: Lindelof o konci LOSTu


ikona
KarelR
lost
Hlavně aby z toho nebyl další Matrix! 

Jsou to zhruba dva roky, co nás opustil fenomén jménem LOST. A nejpamátnější na něm bylo jeho finále, které s oblibou kritizují i lidé, kteří ho ani neviděli. Šestiletá výprava na tajuplný ostrov a zase zpátky... a zase zpátky, patří mezi památné seriály, které si ukously příliš velké sousto. A možná jste si všimli, že to nikdo z jeho tvůrců doteď pořádně neokomentoval.

Až před pár týdny se k mikrofonu dostal Damon Lindelof, jehož hlavu momentálně žádá každý, kdo viděl Promethea a žije v iluzi, že všechno dobré na filmu je práce Scotta a za všechno špatné může Lindelof. Jeden z hlavních producentů LOSTu se krapet nečekaně pustil do téměř půlhodinové debaty o tom, v čem byl závěr ostrovní odysey zklamáním. A vypadal z něj nejedna docela zajímavá informace. Na jeho rozhovor pro web The Verge se ostatně můžete sami podívat a v komentářích nám napsat, jestli s jeho přístupem "radši daleko méně než daleko více" souhlasíte nebo ne.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace