Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hezké vstávání: Chuck Norris a pohlavní nemoc


ikona
Mr. Hlad
hezké vstáváníchuck norris
Startujeme novou rubriku, se kterou se vám pokusíme zpříjemnit všední rána. A bude u toho i Chuck Norris 

Vstávání je věc nenáviděná. Nikdo nerad opouští postel. Zvlášť, když je brzo ráno a v příštích několika hodinách ho čeká práce, škola nebo něco podobného. Nebudeme vám lhát, že to všechno děláte pro sebe a rvát do hlavy takové ty řeči, jako že když člověk neponocuje, ráno se mu z pelechu leze líp. Místo toho jsme pro vás nachystali novou rubriku.

Hezké vstávání se tu bude objevovat každý všední den v ranních hodinách a doufáme, že vám zpříjemní ten otravný čas mezi tím, než si umyjete ospalky a uvědomíte si, že není víkend. Můžete se těšit na oldschoolové znělky, televizní začátky slavných herců, šílené výstupy magorů ze zahraničních reality show a talk show, nějaká ta hlubokomyslná poselství, efektní i lehce divné akční scény a spoustu dalších věcí. Obvykle nepůjde o aktuální nebo čerstvé věci, ale i tak doufáme, že vám tahle rubrika vstávání malinko zpříjemní.

A abyste si mohli něco konkrétního představit, máme tu pro začátek video, kde najdete hvězdu budoucnosti, Chucka Norrise i jednu hodně efektní hlášku:

A pak nemá Osment vidět mrtvé lidi, když hraje takovouhle roli v devíti letech...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace