Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Po robotech přijde apokalypsa


ikona
Spooner
bay
Jaký projekt si vybral Michael Bay pro své první televizní krůčky? 

Michaela Baye máme dost rádi. Milovník velkolepé akce, který zároveň nepohrdne třeskutými výbuchy za každé situace, nás občas trochu zklame díky neustálému tokání s veleúspěšnými Transformers. Akce mu jde ovšem stále výborně od ruky a na jeho nadcházející “malý“ snímek Pain and gain se hodně těšíme. Bay si však nejspíše řekl, že té práce pořád ještě nemá dost, a tak si mezi natáčení svého příštího filmu a plánování čtvrtého dílu mlátících se robotů nadělil ještě jednu velkou výzvu. Populární režisér se totiž poprvé v kariéře vrhne do televizních vod a ani zde nehodlá nijak troškařit.

Michael Bay hodlá produkovat nový seriál kabelové televize TNT, The Last Ship. Ten bude vycházet ze stejnojmenné knihy Williama Brinkleyeho. Příběh nás zavede do postapokalyptického světa po globální katastrofě, která výrazně zmenšila počet lidské populace. Mezi poslední přeživší patří posádka námořního torpédoborce, která musí čelit kruté realitě a zkusit v novém světě přežít. Samotná televize si od seriálu slibuje napínavé drama plné zajímavých charakterů, silných scén a výborné akce. A tu by měl Bay, coby výkonný producent, rozhodně zajistit. Na ambiciózním projektu bude dále spolupracovat se svými starými známými Bradem Fullerem a Andrew Formem, se kterými produkoval již například nové zpracování Noční můry z Elm Street. Tak uvidíme, jak se mistr akce s novou výzvou popere. Snad se bude dařit více, než při produkování laciných hororů.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace