Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: 3. sezóna Boardwalk Empire se blíží


ikona
Spooner
boardwalk empireimperium
V Atlantic City bude opět dusno. 

Boardwalk Empire a.k.a. Impérium – Mafie v Atlantic City patří bezpochyby mezi nejvýraznější seriálové projekty posledních let. Dobová gangsterka s nezaměnitelnou atmosférou, vypiplanými dialogy a ještě vybroušenějšími charaktery se totiž bez debat řadí do současné seriálové špičky. Nabízí prostě přesně to, co bychom od HBO a Martina Scorseseho na producentské židli čekali. Třetí série však už pomalu klepe na dveře a podle nového našlápnutého traileru se máme opět na co těšit.

Průšvihů je totiž pořád víc než dost. Nuckymu se v Atlantic City objevil nový protivník, gangster Gip Rosetti. Ten by našeho oblíbeného mafiána rád vystrnadil z tvrdého byznysu a rozhodně nebude jednat v rukavičkách. Nuckyho vztah s Margaret navíc také nebude dvakrát idylický a věci se začnou komplikovat také v New Yorku. Efektní trailer zkrátka nabízí dost důvodů, abychom se na nadcházející sérii Mafie v Atlantic City opět začali těšit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace