Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reality Show: Hurá do kina


ikona
Davies182
gordon ramseyreality show
Jak vypadá americké strašidelné kino? A je dobrý nápad zkoušet vylepšovat recepty šéfkuchařů?  

Souhrny ze zahraničních reality show na TV Zone.

MasterChef S03E17

Je za námi další díl vypečené kuchařské soutěže s Gordonem Ramsayem. Soutěžící tentokrát začali s „tajuplnou bedýnkou“ a už už to vypadalo, že se každý bude moct pořádně předvést a nachystat porotcům libovolné jídlo podle svého gusta. Jenže když si kuchaři nabrali jednotlivé suroviny, museli si je následně mezi sebou vyměnit, a tak byli všichni opět jako ryby na suchu. Nejlepší jídlo připravil Josh, který udělal jakýsi slaný puding. Proto také dostal výhodu do vyřazovacího testu – jako jediný dostal všechny suroviny na Grahamův recept (Sašimi s avokádovým pyré a marakujou), který měli soutěžící zreprodukovat. Ke svojí smůle se snažil Grahama přechytračit a jeho recept vylepšit, a tak nakonec skončil mezi nejhoršími. Rozhodovalo se mezi ním, Becky a Monti, přičemž sympatická mamča Monti nakonec také soutěž opustila. Zbývají nám čtyři kuchaři a soutěž vrcholí! (Anarvin)

Paranormal Witness S02E03

Úplně jinak než minule a v něčem i lépe, nakonec ale zase špatně. I tak by se dala jednou větou charakterizovat třetí epizoda druhé řady Paranormal Witness s názvem Capitol Theatre Haunting. Takže? Polepšili jsme si s uvěřitelností. Zpovědníky jsou tentokrát ostřílení policejní důstojníci, hlídači kina v Salt Lake City koncem léta roku 2006, Dave a Morgan. V popisu jejich rutinní práce je mimo jiné kontrolování vypnutých světel a zamčených dveří ve sklepě, v kině nesmí nikdo pozdě večer zůstat. Oba drsní borci potom ve svém zaměstnání dlouho nevydrží – vyžene je odsud právě nenadálé samovolné rozsvěcování zhasnutých žárovek, a práskání dveří.

No vážně, nic moc dalšího se v dnešním dílu nedělo. Atmosféra možná má něco do sebe, tvůrci se ale raději vytasí s prachsprostými lekačkami, než s její postupnou gradací. Proč jsou prostory kina pořád cítit po kouři, a co znamenají ony záhadné stíny ve ztemnělém hledišti před plátnem? Neříkáme, že to nemělo nic do sebe. Na obou vyslýchaných hromotlucích bylo poznat, že mají naděláno v kalhotách a na takovém chlapovi prostě poznáte, že nelže – divák by se ale neměl nudit, hm? Bohužel. Jedno lomcování klikou a rádoby strašidelná historka s poblázněným výtahem nás pro dnešek nechaly úplně chladnými, o pointě ani nemluvě. What´s next?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace