Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Hitchcock nás vyděsí na HBO


ikona
Spooner
hitchcock
Bude hororový klasik bojovat příští rok o ceny Emmy?  

Letošní ceny Emmy se ještě nestačily rozdat a už se nám na obzoru objevuje první televizní film, který bude vážně usilovat o ta příští. Onen film samozřejmě opět připravuje stanice HBO, která má alespoň nominace na všechny prestižní ceny vždy jisté. Tentokrát si navíc zase vybrali velice zajímavé téma. Podíváme se totiž do života Alfreda Hitchcocka, zejména na jeho stinnou stránku. Režiséra nestárnoucích klasik zde ztvární vynikající Toby Jones, herec s nezaměnitelným obličejem, který se v poslední době objevil skoro v každém druhém filmu, například v Hunger games, Sněhurce a lovci nebo v Jeden musí z kola ven. Očekávání jsou proto nemalá.

Televizní pohled na mistra hororu bude pojednávat o jeho posedlosti herečkou Tippi Hedren, která hrála v legendárních Ptácích a Marnie. Kromě natáčení slavného opeřeného filmu tak dojde i na pár sexuálních návrhů, nějaké to obtěžování a nejspíš i velmi dusnou atmosféru. Hlavně se ovšem dočkáme zřejmě výborného výkonu Tobyho Jonese. Nad jeho podobou a přesným vystižením Hitchcockova hlasu prý zatrnulo i skutečné Tippi Hedren, kterou si ve filmu zahraje půvabná Sienna Miller. Podle prvních dvou ochutnávek se tedy máme rozhodně na co těšit. Anthony Hopkins, který legendárního režiséra ztvární v celovečerním životopisném dramatu Hitchcock, tak získává vážného konkurenta.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace