Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Šéfové Avengers v televizi!


ikona
Mr. Hlad
avengersmarvel
Největší comicsový film léta se dočká televizního pokračování 

Joss Whedon je teď sice mezi filmovými fanoušky považován za boha, protože má na kontě vydařené Avengers a je zodpovědný i za parádní hororovou cvokárnu The Cabin in the Woods, většinu své kariéry ovšem strávil v televizi. Tam dal vzniknout kultovním věcem jako Buffy - přemožitelka upírů, Firefly nebo Dollhouse. Teď by se do televize měl vrátit, ovšem Avengers přijdou s ním. Před několika týdny totiž jeden z disneyovských šéfů Bob Iger oznámil, že by rád dal prostor marvelovskému světu i v televizi. A tak se i stalo.

Televizní stanice ABC si totiž objednala pilot k seriálu S.H.I.E.L.D., takže drsňáci, jimž šéfuje Nick Fury, nejspíš dostanou vlastní show. Joss Whedon má produkovat a spolu s bratrem Jedem a manželkou Maurissou Tanchareon píší scénář. O čem bude, to netušíme, ale marvelovský vesmír je dost velký na to, aby v každém díle mohl dostat po držce nějaký superpadouch a sem tam se zjevil slavnější hrdina. Na diskuse o hercích je ještě brzy, ale s tím, že by se Samuel L. Jackson nebo Cobbie Smulders objevili víc jak v nějaké hostovačce, asi počítat nemůžeme. Každopádně televizní seriál by mohl marvelovské universum hodně obohatit, zvlášť, když u toho bude Whedon.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace