Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reality Show: krabice duchů


ikona
Anarvin
gordon ramseyreality show
Co ukrývá nejstrašidelnější krabice v USA? Jak zachránit hotel, kterému šéfuje idiot? A které suflé je nejlepší?  

Souhrny ze zahraničních reality show na TV Zone.  

MasterChef S03E18

Soutěžící jsou už jen krůček od úplného finále, a tak na ně tentokrát čekala obzvláště obtížná soutěž. Rozdělili se do dvou párů (holky proti klukům) a museli připravit tříchodové menu, které tentokrát nehodnotila klasická tříčlenná porota, ale rovnou šestičlenná – ke starým známým sudím se přidali další tři světoznámí kuchaři, včetně Alaina Ducasse, jednoho ze dvou lidí na planetě, kteří obdrželi víc Michelinských hvězd, než Gordon Ramsay.

Lepší menu připravily holky, a tak kluky čekal vyřazovací test, ve kterém museli připravit sýrové, malinové a čokoládové suflé. A to pouze během jediné hodiny. Porotci se shodli, že tohle by mohl být první úkol v historii soutěže, který možná ani nejde zvládnout. Oba pánové ale nakonec uspěli na výbornou a rozhodovaly jen drobné nuance. Josh byl o chlup lepší a tak soutěž opustil italský maestro Frank. (Anarvin)

Paranormal Witness S02E04

Nikdy neotevírejte starožitné, podezřele vypadající skříňky na víno. Mohly by totiž ukrývat spoutané zlovolné démony, kteří vám znepříjemní klidná spaní. A nejen to. Kevin Mannis si v Oregonu otevřel vetešnictví. Když pak na aukci na předměstí získal jednu roztomile vypadající skříňku s hebrejskými znaky, myslel si, že tím svému obchodu jen pomůže. Dybbuk Box ale skrývá překvapení, které bude hned několik Američanů stát pevné zdraví! Po malém ďábelském nepořádku ve skladě Kevinova obchodu a následném nevysvětlitelném ohrožení na životě jeho matky, se podezřívavý muž rozhodne směřovat skříňku na e-bay...

Zde se Dybbuka ujme několik studentů, kteří očividně na čáry a kouzla nevěří. Takže by nás docela zajímalo, jak si nakonec vysvětlili vypadávající vlasy, hmyzí kalamity na kampusu, a další pěkné věci. To už ale tajemný kus nábytku putuje zase jinam, do Missouri. Tady se jej ujímá nadšený vědátor z historického muzea, rozhodnutý prohlásit celou aféru za podvod. Povede se mu to? Přežije zapálený výzkum jeho nic netušící rodina? Čtvrtá epizoda druhé řady Paranormal Witness je první, kterou můžeme s klidným svědomím okamžitě doporučit všem, kteří si libují v mysteriózních případech. Příběh ošklivého diblíka, který terorizuje majitele dřevěného kabinetu, se vážně povedl – dokonce i jeho hraná část, nejen interview s vystrašenými svědky. Po předchozím dílu jednoznačně obrovský vypravěčský skok kupředu: pravda je tam venku! (Davies182)

Hotel Hell S01E03-04

Pekelný hotel nás dál utvrdil v přesvědčení, že je třeba ho brát spíš jako seriál, než jako skutečnou reality show. Gordonovi hraje do karet až příliš mnoho „náhod“, každý hotel má překvapivě úplně jiné problémy (aby to bylo pestré), ale zároveň jsou si jednotlivé epizody podobné jako vejce vejci. Za všechno může zaslepený majitel, který nedovolí personálu dělat pořádně svou práci. Gordon zjistí všechny vady, majitele sprostě seřve, pak se uklidní, otevře majiteli oči (vlastně z něj udělá lepšího člověka) a všechno najednou jde, všichni se mají rádi a hotel bude stoprocentně vzkvétat. Zkrátka pohádka.

Ve třetí epizodě krachoval hotel upoceného právníka, který nebyl schopný pochopit, že majitel podniku by neměl uprostřed restaurace plné hostů luxovat a tahat zásoby. V podkroví hotelu strašilo, v pokojích zase strašila špína a na talíři ohřívané polotovary. Gordon samozřejmě všechno vyřešil, ale poměrně překvapivě se tento hotel nakonec zachránit nepodařilo. Ve čtvrté epizodě zase hotel vlastnil malý kluk v dospělém těle, který si myslel, že když je majitel, může si udělat v hotelu všechno podle sebe. Zdi natřel na červeno, do pokojů narval nepoužitelný nábytek, v restauraci nechal podávat asi sto padesát různých (a většinou dost nechutných) jídel a hrozně se divil, proč to hostům nevyhovuje. Do toho jsme sledovali dramatické zhroucení kuchaře, nicméně vše nakonec dobře dopadlo a hotel může směle spět k úspěchu. (Anarvin)

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace