Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

TOP 5: Nejlepší momenty z HIMYM


ikona
mcb
communitytop 5
Přinesla sedmá sezóna nějaké památné okamžiky? 

Léto končí a nové sezóny seriálu co nevidět začnou. Zbývá tak si ještě před jejich startem připomenout, co se nám na nich minulý rok líbilo. Před časem jsme se podívali na nejlepší momenty z nové sezóny Dva a půl chlapa, Teorie velkého třesku a Community, a teď přichází na řadu také HIMYM. Dnes již kultovní americký seriál sice přibližně od čtvrté sezóny kolísá na kvalitě, ale s radostí můžeme říci, že sedmá sezóna patří k těm povedenějším. Většina vtipných momentů sice funguje jen v kontextu celého dílu nebo seriálu, ale i tak jsme se pokusili vybrat pár momentů, které nám nějakým způsobem utkvěly v hlavě. Všechny určitě neprobereme, tak znovu platí, že se s námi můžete o své oblíbené pasáže podělit v diskuzi...

1. Vánoce ve stylu AC/DC

Kdo by nechtěl takové prvotřídní vánoční osvětlení. Když se Robin dozví jednu zásadní pravdu ve svém životě, nachází útěchu u Teda, který se nejspíše přes svátky docela nudí a rád vyhazuje peníze za světýlka, které synchronizovaně blikají do rytmu Highway to hell. Show začíná od druhé minuty.

2. How I Met Your Barney

Když se Barney dozví, že se stává novým „vůdcem“ gangu, nebojí se tomu uzpůsobit také úvodní znělku celého seriálu. Čekejte vysmáté ksichty Neila Patricka Harrise a také, jak jinak, patřičné užití slova „awesome“.

3. Zhulený Ted a Marshall

Když se Ted a Marshall zhulí na hokejovém zápase přesně jako za starých časů, vyústí to v mnoho vtipných situací, při nichž se zdá, že uběhlo několik hodin. Kamerový záznam ale odhaluje, že se vše událo ani ne v jedné minutě. Výstižné...

4. Starověký Břím

Další sympatický ústřelek v seriálu. Aby Ted zpečetil parťácký slib, vezme ho Barney na výpravu do Starověkého Bříma. Tam se dočkáme Julia Caesara, který projeví své ninja schopnosti a použije vrhací hvězdici na zabití svého nejlepší přítele. Et tu Brote?

5. Ted bydlí sám

Co by se stalo kdyby měl Ted celý byt jenom pro sebe? Především by využil příležitosti a chodil by nahý s prádelním košem a do ledničky pro polívku nebo pojídal kuřecí křidýlka a zapíjel je pivem jako správný američan.

Osmá sezóna HIMYM udeří na obrazovky už 25. září a my se možná konečně dozvíme, z koho Ted nakonec udělá matku svých budoucích dětí. Pokud jsme nějaký z vašich oblíbených scén ze sedmé série opomněli, rozhodně se o ně s námi podělte v diskuzi. Na závěr se snad sluší postnout ještě tuto scénku z posledního dílu:

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace