Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sitcomový výběr: Sullivan & Son


ikona
Spooner
sitcomový výběr
Recyklace fórů v jedné milé hospůdce. 

Sitcomový výběr je rubrika, se kterou byste se měli na TV Zone setkávat každou středu. Pokusíme se vám v ní přiblížit to nejdůležitější, co se během uplynulého týdne stalo v nejsledovanějších amerických sitcomech – což momentálně znamená pouze zhodnocení novinky Sullivan & Son.

 

Sullivan & Son S01E07

Kámoši od Sullivana tentokrát jako správní štamgasti zůstali v pravidelné náloži sami a dostali tak jedinečnou šanci se konečně pořádně předvést. Bohužel se to ale moc nepovedlo a nejnovější epizoda patří k horším dílům. Hlavním tématem je totiž menopauza a to nikdy nevěstí nic dobrého. Úroveň humoru se tak pohybuje přesně tam, kde byste od tohoto tématu očekávali, tedy v podprůměru. V druhé polovině se to sice malinko zlepší a díky zatím neselhávajícímu Owenovi se dočkáme i pár hlášek a vtipné scény. Pořád je to však hodně málo a většinu času se tak budete v hospodě spíše nudit. Humor se navíc už začíná dosti opakovat. Opět se zde vtipkuje nad zvláštním vztahem matky se synem a Stevova matka zase pronáší vtípky typu “tam u nás v Koreji“. Známé rčení, že opakovaný vtip přestává být vtipem, na tento seriál začíná až nebezpečně sedět. Tak snad tvůrce do budoucna napadnou i jiná témata, z kterých si mohou utahovat.

 

Slabota, příští týden snad dorazí nějaké solidní novinky.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace