Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reality Show: Gordon v akci


ikona
Anarvin
gordon ramseyreality show
Gordon Ramsey, vaří, řve, uklízí a zachraňuje 

Souhrny ze zahraničních reality show na TV Zone. Davies182 má dovolenou, takže Paranormal Witness se dočkáte až příště.  

Masterchef s03e19

V penultimátní epizodě dostali kuchaři hned v úvodu dost zrádný úkol. Měli bez jakýchkoliv omezení uvařit libovolný hlavní chod. Na první pohled to zní jednoduše, ale moc volnosti občas škodí a Becky na to dojela, když se dlouho rozhodovala, co bude vařit, svůj pokrm v průběhu upravovala a nakonec naservírovala toliko ucházející polévku. Naproti tomu Christine připravila vynikající nudle a Josh skvěle upečené kuřátko s rýží. Christine vyhrála výhodu do dalšího kola a mohla si vybrat, jaké maso bude připravovat. Vybrala si kuřecí paličky, na Joshe zbylo jehněčí kolínko a na Becky žabí stehýnka. Bohužel na ně favoritka soutěže také dojela. V životě s nimi nevařila, a ač její pokrm nebyl nijak špatný, nebyl ani výborný. Do velkého finále tak postupují Josh a slepá Christine, což je značně šokující vývoj, který po prvních epizodách čekal asi málokdo.

Hotel Hell s01e05-06

Hotell Hell se bohužel ubírá přesně tou cestou, kterou naznačil už v předchozích dílech. Gordon jede na autopilota a vůbec se s natáčením nemazlí. Každý díl je připravený podle naprosto stejného mustru, kdy chef Ramsay přijede do hotelu, zhodnotí nedostatky, všechny seřve, zjistí, že personál za nic nemůže, ale majitel je naprosté budižkničemu, které o vedení hotelu nic neví. Majitel odmítá změnu, pak po Gordonově zásahu zázračně prozře, Gordonův tým předělá interiér a hotel najednou začne zázračně prosperovat, všichni jsou k sobě milí a je to strašně krásné. Podobný mustr se dal snášet dva tři díly, ale po šesti epizodách beze změny začíná Ramsayho novinka lézt na nervy. Snesitelnost jednotlivých dílů záleží čistě na tom, nakolik je zajímavý ten konkrétní hotel.

V pátém díle Gordon řešil hlavně mrtvé brouky a fleky od spermatu na posteli a slizký majitel nebyl schopný nechat svůj personál na pokoji, aby mohl dělat svou práci. Nakonec se všechno vyřešilo tím, že Ramsay slizákovi dohodil rande, ten se uklidnil a všichni byli šťastní až do smrti. Následující díl byl malinko zábavnější, a to díky tomu, že majitel hotelu byl tentokrát tak trochu cholerik, který se věčně urážel a vyhrožoval Gordonovi inzultací. Místo toho, aby pomáhal své ženě udržovat hotel (přestavěný ze základní školy!), potuloval se po chodbách v kostýmu Sherlocka Holmese. Kdo hádá, že mu nakonec Ramsay otevřel oči a sehnal kšefty, má bod! Zatím vše nasvědčuje tomu, že jsme svědky jednoznačně nejslabšího pořadu, jakého se kdy Gordon Ramsay účastnil.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace