Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sitcomový výběr: The New Normal a skvělé Go On


ikona
Krasa
sitcomový výběr
Konečně nějaká nová krev! 

Sitcomový výběr je rubrika, se kterou byste se měli na TV Zone setkávat každou středu. Pokusíme se vám v ní přiblížit to nejdůležitější, co se během uplynulého týdne stalo v nejsledovanějších amerických sitcomech – což momentálně znamená zhodnocení novinek The New Normal, Go On a Guys with Kids.

 

The New Normal S01E02

Homosexuální sitcom nás svým pilotním dílem právě nenadchnul, ovšem rádi podotýkáme, že druhá epizoda celkový dojem kapku navyšuje. O mnoho se zasluhuje především Justin Bartha, nebo spíše jeho postava toho méně afektovaného z mužského páru. Ano, The New Normal je nadále tak trochu nuceně kontroverzní, jinak nevíme, jak si vykládat třeba rasistický fór směřující na současného amerického prezidenta. Hlavní hrdinka Goldie je zatím nevýrazná a její brýlatá dcera je stejně otravná, jako většina brýlatých holčiček v hollywoodských komediích. Homosexuálové ovšem zachraňují, co se dá a tentokrát se nám ani nezdálo, že by Ryan Murphy problematiku gayů záměrně ponižoval. Krátký flashback, v němž David s Bryanem vzpomínají na svoje první setkání v baru, je doposud špičkou kratičké historie seriálu. Potenciál je zde stále veliký, zda se jej podaří vytěžit je otázkou dalších týdnů.

 

Go On S01E02

Tady se dost možná rodí jedno z největších překvapení sezóny. Matthew Perrymu už po mdlém Mr. Sunshine věřil málokdo, ovšem srpnový pilot Go On nás výrazně potěšil. Druhý díl vidělo na NBC nejvíce diváků od My Name is Earl a Perry může u sebe v obýváku opatrně bouchat šampaňské. Hořkosladká postava Ryana Kinga totiž zatím neztratila nic z prvotní originality a vedlejší postavy z jeho „sezení“ jsou taktéž půvabné. Místy kontroverzní humor, dělající si legraci z fyzických i duševních nemocí, ovšem nepůsobí tak nuceně jako u sesterského The New Normal. Scéna, ve které slepý George hovoří o svém podepsaném basketbalovém míči, zatímco vitrína zeje prázdnotou, je dokonalá. Množství koček v Ryanově bytě pobaví jakbysmet a dvacet minut tak uteče jako voda. S druhou epizodou jsme se tedy bavili náramně a doufáme, že předvedená hra projektu vydrží ještě hodně dlouho.

 

The New Normal se snad ještě zlepší. Ale Go On i napodruhé super!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace