Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bonnie a Clyde přepadnou naše obýváky.


ikona
Spooner
bonnie
Nebo bych měl napsat spíše Miley a Clyde? 

Již předem se omlouvám, protože dnešní novinka vám možná zkazí zbytek dne. Po televizních obrazovkách a filmových plátnech totiž pobíhá několik herců, které bychom tam radši neviděli. A popová rychlokvaška Miley Cyrus mezi ně patří, tedy aspoň v mém případě. Bývalá disneyovská hvězdička v posledních letech spíš než kina zaplňuje první stránky bulváru a nikomu to vlastně ani moc nevadí. Vyhasínající herečka už totiž zajímá jenom zastydlé puberťáky a Liama Hemswortha. Popová zpěvačka si však nejspíš usmyslela, že je na čase přesvědčit o svých hereckých kvalitách. A my ostatní budeme asi brzo mlátit hlavou do zdi, jelikož si vzala na mušku jednu legendární postavu.

Bývalá Hannah Montana si totiž pravděpodobně zahraje nechvalně proslulou zlodějku Bonnie Parkerovou v nové televizní minisérii Bonnie a Clyde. Nevím jak vám, ale mně osobně přijde představa mladé herečky s bouchačkou v ruce malinko vtipná a k neuvěření. Projekt vzniká za spolupráce kabelovek Lifetime a History, takže minisérie bude cílit na ženské i chlapské publikum. Příběh legendární dvojice vám snad vykládat nemusím, jelikož minimálně filmovou klasiku z šedesátých let s Faye Dunaway jste asi viděli. Tak snad tvůrci této klasice neudělají velkou ostudu. Pro Miley Cyrus to pak bude znamenat druhý letošní návrat do televize, protože jí letos ještě uvidíme ve vedlejší roli populárního sitcomu Dva a půl chlapa. My už se jenom můžeme modlit, že popová zpěvačka nakonec překvapí a předvede hoooodně dobrý výkon. Jestli se tato riskantní volba potvrdí, tak už můžeme jen tipovat, kdo si zahraje legendárního Clydea Barrowa. Já osobně to tipuji na někoho z dvojice Justin Bieber a Taylor Lautner.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace