Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Partička: Podzim se rozjíždí


ikona
Davies182
partička
Prázdninová pauza konečně skončila. Jaké jsou nové díly Partičky? 

Nebylo to veselé, ale nakonec se to dalo ustát. Celé dva měsíce jsme v televizi co se Partičky týče sledovali pouze reprízy, tomu je teď ale konec. Nejoblíbenější kvarteto z Prima Family se vrací, a s ním nová nálož legrace. Následuje tak první z našich pravidelných měsíčních reportů toho nejlepšího, tentokrát s bonusovým přídavkem dvou dílů navíc.

 

Nejnovější díl se na naši obrazovku přiřítil 27. srpna. Jednu ze silnějších půlhodinek odstartovalo BRECHTOVO DIVADLO, ve kterém si dva běžci (Genzer, Chmela) dělali různé naschvály, vše nečekaně skončilo židovskými vtipy a polkou. Další JESTLI MI JAKO ROZUMÍŠ na téma našich hokejistů a sexu se sice moc nevydařilo, reputaci pořadu ale snadno napravuje následující disciplína. V DETEKTORU LŽI Ondra Sokol pauzoval alarmem Richarda s Michalem vždy, kdykoliv si usmyslel, že někdo z dvojice při rozhovoru lže – srandy kopec. To nejlepší nicméně přišlo v PÁRTY, kde se vynervovaný Suchánek přes neuvěřitelných třicet minut trápil, než uhádl všechny své hosty (Jamie Oliver, slepá patrona, fata morgána). Diváci si rádi prodloužili pobyt v divadle, kočkování mezi kluky nemělo obdoby, a bavit se nemohl snad jen největší suchar.

 

Show, odstartovaná 9. září měla povedený začátek. V TELESHOPPINGU připravovali dle nejrůznějších pomůcek – vybraných publikem – Genzer se Sokolem zeleninovou krmi. To byste nevěřili, k čemu všemu se dají použít potapěčské brýle nebo plynová maska. PRO NESLYŠÍCÍ si pro sebe ukradl Igor Chmela, když svými pohoršujícími posunky rozesmíval diváky v celém sále – „řeč“ byla o hubnutí. V nové disciplíně SOUBOJ CHOREOGRAFIÍ chlapci dokázali, že se umějí slušně hýbat a manželky se s nimi jít na diskotéku bát určitě nemusejí. Ptákovina, ale potěší. BLÁZNI se vytasili se zapáleným kazatelem (Sokol), vojákem ukrývajícím se před nálety (Geňa) a Satanem (Suchoš), hádal Chmela. Asi se mu ale moc hrát nechtělo, bavili jsme se už líp. To nejlepší nakonec: ŽIVÉ KULISY. V nich provázel Michal jako tchán svého zetě Ondřeje rodinným sídlem a ukazoval mu dosažené úspěchy. Lidská koule na bowling s dírou v zadní partii těla? Smích se ozýval úplně odevšad.

 

10. září si ansámbl Partičky vybral svou slabší chvilku. Nezáživný rozjezd ani nestojí za zmínku, všecho se pořádně roztočilo až s ČELOVKOU. Ondřej (Rosenberg) se bavil s Igorem (Schwarzenberg) a jestliže Sokol přišel na svoji úlohu téměř okamžitě, Chmela se dlouho utápěl v roztomilé nevědomosti. Ve ZVUCÍCH se Suchánek snažil Genzerovi prodat zámeček, to vše za doprovodu nejrůznějších zvuků, jež na klávesách za asistence Mariána Čurko vyluzoval Chmela – celkem to šlo, populární dvojice improvizovat umí. Jako poslední si Daniel Dangl přichystal PŘÍBĚH, ve kterém Hannah Montaně přeskočilo při domácích pracích. Došlo tak na žehlení králičích bobků a jiné hovadiny... proč ne.

 

Do čistého průměru zabředl díl Partičky, odvysílaný 17.9. Slabší disciplína se mísila se silnější, chvílemi se z publika ozýval hurónský smích, chvílemi zase jen přidušený chechot. V úvodní ABECEDĚ se na opuštěném ostrově setkali po dlouhé době dva ztroskotanci. Úsměvný moment přišel ve chvíli, kdy si Igor myslel, že hru pokazil – ve skutečnosti to ale byl Michal. Bombastický DETEKTOR LŽI tentokrát pauzoval Suchánek, a patřičně si to užil. Vtipy o ježcích, šílená parodie na Dangla a psychiatrická bitva mezi Chmelou a Sokolem, jo, to zabralo. Svědky rekordu jsme byli v TISKOVCE – Richard uhádl koho hraje (Pomeje) za neuvěřitelné čtyři minuty! Následoval nehorázný výsměch Suchánkovu snažení z minula a bujaré oslavy. I na slzy dojetí došlo.

 

To nejlepší těsně před koncem, vážení. Poslední zářijová premiéra totiž odzbrojovala úplně každou disciplínou, což je malý zázrak. Těžko vyzdvihnout několik nejlepších scén, zmínit je ale určitě nutno opět skvělou ABECEDU. V té došlo na místní vesnické tancovačce ke vtipné záměně jmen a zmatený byl Richard Genzer, který se od Dangla dožadoval přerušení a osvětlení, co se to vlastně děje. Vrcholem večera bylo SPRÁVNĚ NESPRÁVNĚ, ve kterém Ondřej Sokol na stavbě rodinného domu předvedl, jak bravurně umí zahrát romského občana České republiky. Nepopsatelné! Pobavil pak výjimečně i závěr – v ŽÁNRECH kluci předváděli různé filmy, vše dokonale zpestřoval Suchánkův Nohavica.

 

V pondělí 1. října se skotačící kvarteto sakra snažilo, minulá epizoda ale nakonec jen těsně překonána nebyla. V úvodní REKLAMACI Daniel Dangl (!!) na popud publika hádal, že reklamuje Mariána Čurka. Když vysvětloval, že je jeho žena s produktem nespokojená, smál se celý sál. BRECHTOVO DIVADLO se neslo v duchu návštěvy u zubaře a jedné nevinné masky, která se v Genzerových rukou postarala o spoustu trefných sexuálních narážek. Výbuchy smíchu provázely nejlepší INTERVIEW, ve kterém byl Igor Chmela za zlatého olympijského běžce Usaina Bolta. Michalovy pravidelné záchvaty dodávaly disciplíně tu správnou atmosféru, Igor si trhl menší ostudu s mizivou orientací ve sportu... bravo bravissimo! Na konci pořadu naše borce zasypala salva plyšových zvířátek a za mě mohu jen podotknout, že zcela zaslouženě.

 

Partička se drží svého zajetého standardu. Občas nuda, většinou klídeček, sem tam se populární čtveřice účinkujících předvede se vskutku nezapomenutelnou scénkou, poslední epizody se ale hodně povedly. Co přinesou další díly? 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace