Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dolph Lundgren vám zachrání život


ikona
Spooner
dolph
Béčkový hrdina našeho dětství míří na televizní obrazovky. 

V dobách našeho dětství patřil mezi oblíbené béčkové hrdiny, poté zaplňoval několik let regály skomírajících videopůjčoven a nyní si užívá okamžiky poslední slávy díky akčním Expendables. Řeč je samozřejmě o našem oblíbeném Švédovi, Dolphu Lundgrenovi, který se ještě rozhodně jen tak nechystá do akčního důchodu. Akčních povinností má totiž stále dost. V Postradatelných nás jeho Gunnar stále baví, brzy nás naštve se čtvrtým Univerzálním vojákem a teď si na své stárnoucí bicepsy naložil další projekt. Akční hvězda osmdesátých a devadesátých let se totiž chystá na svůj první seriál a nejspíš se v něm nebude ani moc střílet.

Jeho nadcházející televizní projekt Rescue 3 má vyprávět o speciální operační skupině, která se skládá z těch nejlepších hasičů, plavčíků a členů pobřežní stráže, které můžete v Kalifornii potkat. Švédská mlátička si pak zahraje kapitána Johna Mathewse, neohroženého hasiče a plavčíka, který bude této neobvyklé partě šéfovat. Každá epizoda se bude točit okolo jedné záchranné akce, do které se zapojí všechny tři operační složky a Dolph Lundgren je bude nejspíš všechny peskovat a sám se stane hrdinou dne. Seriál pak vzniká pod vedením amerických lokálních stanic Tribune a první Dolphovy záchranné operace se dočkáme nejdříve za rok. Tak snad jeho seriálový pokus dopadne lépe než Strážce spravedlnosti béčkového kolegy Stevena Seagala, kterému se většina diváků radši obloukem vyhýbá.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace