Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reality Show: Indonésie a bubáci


ikona
Davies182
Jak mimo jsou taxikáři v Indonésii? Lze vyhrát Survivora ve dvou? A fakt v Americe straší na každém kroku?  

Souhrny ze zahraničních reality show na TVZone.  

Paranormal Witness S02E10

V SyFy si tentokrát vzali na paškál rovnou dva mysteriózní příběhy vtěsnané do stopáže jedné klasické epizody. Více strachu? Naopak - oba dva jsou těžce nezáživné, i když ten první dokáže alespoň trochu vtáhnout do děje. V epizodě „Chata“ se seznamujeme s rodinou Williamsových, která se přestěhovala do domku v blízkosti lesa ve městečku London v Ohiu. Keith přes noc pracuje a nechává tak v tichém příbytku manželku Diane samotnou s jejich dcerkou, načež netrvá dlouho a žena... cosi vidí za okny. Vyprávění se přes extrémně nudnou loveckou honičku mezi stromy dostane až k průzkumu podezřelé chaty hlouběji v lesích, ve které žilo stvoření, jež se na noc dobrovolně uzamykalo do ocelové místnosti s řetězy. Do Almanachu tajemna možná cool story, na videu to ale bohužel moc nefunguje.

V následující miniepizodce s názvem „Duch v zahradě“ se do puntíku vyplňují snad všechny otřelé paranormální archetypy o duších, jež jsou známy. Další šťastná rodinka (Boykinovi ze Severní Karolíny) vesele zahradničí na svém pozemku, když jim náhle tajemná síla v domě nahlas zapíná stereo, háže smetáky pod nohy, a nakonec s nimi i hraje na schovku v podobě malé zrzavé dívčiny. Desetiminutový příběh byl vyloženě jen na vyplnění zbývajících minut pořadu po tom prvním, půlhodinovém. Tak snad to příště bude zase lepší. (Davies182)

Survivor S25E04

Ve čtvrtém díle se rozhodovalo o osudu modrého kmene Russella Swana. Modří měli poslední příležitost zabrat a zvrátit tak nepřízeň osudu. Protože co si budeme povídat, ve dvou se toho už opravdu příliš vyhrát nedá. A zpočátku to vypadalo, že by mohli mít šanci, protože sestřih probíral hlavně události z ostatních kmenů, kde v nezměněných kolektivech začíná fungovat ponorková nemoc a jednotliví soutěžící si začínají jít slušně po krku. Ve žlutém kmeni si Peter začal hrát na nechvalně proslulého Russella Hantze, když začal šířit chaos mezi vlastními lidmi.

 

Jestli se dříve Abi-Maria chovala vůči své spojenkyni RC malinko iracionálně, tak teď po Peterově zákulisním pošťouchnutí je z výbušné Brazilky vyloženě královna bláznů. U červených zase došlo k dalšímu utužení spojenectví mezi Pennnerem a Jeffem Kentem, které se nelíbí holkám, jež najednou byly vytlačeny do druhořadé role. Až nadejde čas, rozpoutají dívčí válku. Nicméně zatím ten čas nenadešel, protože modří opět prohráli (i když o vlásek) a nakonec soutěž opustil Russell Swan, bláhově přesvědčený o své nadřazenosti a předurčení božím. V příští epizodě nás čeká zdravotní kolaps jednoho ze soutěžících, takže o drama bude opět postaráno. (Anarvin)

Amazing Race S21E02

Minule byla v sázce možnost zdvojnásobit finální výhru a tentokrát se soutěžilo o express pass, jeden z nejdůležitějších nástrojů pro možný postup do samotného finále. Motivace byla značná a všichni soutěžící se pustili do boje v plném nasazení. Ze všeho nejdřív je však čekal přesun ze Šanghaje do indonéského velkoměsta Surabaya. Až na tým monstertruckerů, kteří jako jediní letěli přes Hongkong, se všechny dvojice sešly na palubě jednoho letadla a veškeré náskoky byly stornovány.

 

Indonéské úkoly se ve výsledku ukázaly jako procházka růžovou zahradou, s výjimkou týmu suplujících učitelů, který zápasil zejména se svými nervy při kolotočovém road-blocku. Skutečnou překážkou se pro soutěžící stali domorodí taxikáři, jež nebyli s to, najít cestu k určeným destinacím a bloudili, kde se dalo. Na tento problém dojeli snowboardisti Daniel s Amy, kteří dorazili do cíle jako poslední a Surabaya se tak stala jejich finální destinací. Velká škoda, protože Amy se i přes svůj velký handicap, prostatické nohy, předvedla jako skutečná bojovnice a s Danielem tvořila jeden z favorizujících týmů. Pro vysněný express pass si přiběhly vtipná dvojčata Natalie a Nadya. (Jan_G)

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace