Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Halloweenský Mockingbird Lane


ikona
Spooner
mockingbird
Jak vypadá televizní lahůdka plná monster od režiséra X-Menů? 

Polovina října je již za námi a ve Spojených státech se už nedočkavě třesou na jejich oblíbený svátek. Ano, Halloween je zase za dveřmi a se svojí strašidelnou troškou do mlýna budou chtít samozřejmě přispět i televize. Největší lákadlo si připravila stanice NBC, která si pro nás přichystala nový televizní počin Mockingbird Lane od známého televizního tvůrce Bryana Fullera, který momentálně kuchtí seriálový prequel Hannibala. Jedná se o remake u nás neznámého sitcomu The Munsters, ve kterém se setkáme s rodinkou složenou z legendárních hororových monster. V útrobách zdejšího strašidelného domu tak potkáme například upíry, vlkodlaky a samozřejmě nesmí chybět ani Frankenstein. Ikony hororových filmů si pak zahráli například Eddie Izzard nebo Jerry O´Connell. Mnohem zajímavější jméno se však posadilo za kameru. Režie nadějného projektu se totiž neujal nikdo menší než Bryan Singer, režisér Obvyklých podezřelých či prvních dvou X-menů. Zkrátka televizní nabídka, která se neodmítá. S prvním trailerem a zveřejněnými obrázky pak naše očekávání stoupla na maximum.

První ochutnávka je totiž opravdu lákavá. Triky jsou na televizní počin parádní a stylizací připomíná projekt starou dobrou Addamsovu rodinu a Fullerův předchozí seriál Řekni, kdo tě zabil. Bryan Fuller se zkrátka nezapře a můžeme tedy očekávat pořádně strašidelnou a vtipnou lahůdku. Celé to má bohužel ale jeden háček. Z Mockingbird Lane totiž uvidíme pouze tento pilotní díl a samotného seriálu se tak s největší pravděpodobností nedočkáme. Televize NBC se tak nejspíš bojí, že by se jí tento nákladný projekt nemusel ve výsledku moc vyplatit. Aspoň, že pilot v trezoru nezůstal a američtí diváci ho shlédnou již za necelé dva týdny. Tak snad bude sledovanost vysoká a následné ohlasy nadšené, aby mohli hoši z NBC své rozhodnutí ještě zvážit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace