Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Axel Foley už má syna


ikona
Spooner
axel
Kdo si zahraje mladého policajta v Beverly Hills? 

Dlouhé přání a překecávání producentů se Eddie Murphymu nakonec vyplatilo a bývalá komediální hvězda si tak ještě zopakuje svou nejslavnější roli ukecaného Axela Foleyeho. Policajt v Beverly Hills se totiž dočká seriálového pokračování a pod svůj dohled si ho vzal Shawn Ryan, tvůrce výborného Policejního odznaku a letošní novinky Last Resort. Oblíbený polda zde však předá pomyslné žezlo svému synovi Aaronovi, který se bude chtít vymanit z otcova slavného stínu. Samotný Murphy se tak objeví hlavně v pilotu a v pár dalších dílech série. O vtipné hlášky a akci se zde ovšem postará někdo z mladé generace. Kdo tedy stárnoucího komika v Beverly Hills nahradí?

Foleyeho juniora si v připravovaném projektu zahraje Brandon T. Jackson, nejlepší kámoš Percyho Jacksona a hlavně raper Alpa Chino z Tropické bouře. Právě tato role ukazuje, že by Jacksonovi postava hláškujícího policajta nemusela dělat vůbec problém. Moc mladých komediálních černošských herců, kteří jsou opravdu vtipní, se po Hollywoodu nepohybuje, a tak se tato volba zatím jeví jako celkem správná. Jenom aby mu člověk uvěřil i tu akčnější polohu. Seriálový Policajt v Beverly Hills by tak svým filmovým předchůdcům nemusel udělat vůbec žádnou ostudu. Teď už jenom musíme doufat, že stanice CBS nepromění projekt v další seriálovou rutinu, a že Eddie Murphy nechá doma všechny kostýmy tlustých a ošklivých lidí.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace