Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reality Show: zloději a zmrlina


ikona
JAn_G
reality show
Jak chutná turecká zmrzlina, kdo v Amazing Race krade a co je nejrychlejší dopravní prostředek v Istanbulu? 

Souhrny ze zahraničních reality show na TVZone.  

Survivor S25E08

Tak tento týden jsme se dočkali opravdové lahůdky. Minule to vypadalo, že kontrolu mají pevně v rukou hráči bývalého žlutého kmene, kteří se krátkodobě spojili s Jeffem Kentem, aby před dalším vývojem pomohli ze hry vyloučit veterány Pennera a Skupina. Penner minule použil svou tajnou imunitu, takže to vypadalo, že tentokrát bude jeho osud definitivně zpečetěn. Jako naschvál ale v těsném a napínavém souboji vydobyl imunitu klasickou a v tu chvíli začal neuvěřitelný chaos.

 

Všichni začali utvářet koalice se všemi, nikdo si nebyl jistý svou pozicí. Zmatky pokračovaly ještě na kmenové radě, kde několik hráčů otevřeně probíralo strategii, vyšlo najevo, kteří hráči mají tajnou imunitu, kdo bojuje s kým a proti komu. Nakonec v napínavém hlasování o jeden jediný hlas vypadal Jeff Kent. Mají ale žlutí hru opět pod kontrolou? Upoutávka na další epizodu ukazuje, že to tak jednoduché nebude. Závěr sezony bude ještě šťavnatý! (Anarvin)

Amazing Race S21E06
Všichni soutěžící si hned na počátku šesté etapy mohli oddechnout, protože se z nesnesitelného vedra a přelidněné Bangladéše přesouvali do Tureckého hlavního města. Pro rockery idylka ovšem skončila záhy, kdy se tým dvojčat ze Srí Lanky rozhodl být zákeřný a ukradl Jamesovi s Abbou všechny peníze, které nevědomky nechali na stole v cestovní agentuře, zatímco si vyřizovali letenky. Oba však zachovali chladnou hlavu a vydali se do centra Dhaky shánět finance pro nadcházející etapu závodu. Díky dobrotivosti tamních obyvatel se jim včas podařilo sehnat celých sto dolarů a chytit letadlo, které všechny týmy dopravilo do Istanbulu.

 

Veškeré časové intervaly mezi týmy byly smazány a soutěžící začali s čistým štítem. Prakticky bok po boku závodili o čas v tureckých překážkách, které se tentokrát pyšnily zejména zábavným a relaxačním charakterem. Své osudové chyby se dopustili monstertruckeři, když se rozhodli, na rozdíl od ostatních soutěžících, upřednostnit metro před taxíkem. Dostali se do časové tísně a předběhli je i farmáři Brent s Joshem, na které čekal speed-bump v podobě tradiční turecké zmrzliny. Cílovou rovinu jako první pokořil Trey s Lexi a výherci minulého týdne, James s Abbou se propadli až na třetí místo. Závod naneštěstí opustil tým monstertruckerů, který už nebyl s to ostatní soutěžící dohnat. (Jan_G)

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace